Θεατρική παράσταση «Συλλέκτης Αγγέλων»την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Share This Post

 

Θεατρική παράσταση «Συλλέκτης Αγγέλων»την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Το Θέατρο της Μεσογείου και ο ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 παρουσιάζουν την Θεατρική παράσταση «Συλλέκτης Αγγέλων» με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη και την Λουκία Παπαδάκη την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο. Η παράσταση είναι ένα αφιέρωμα στην επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και έχει βραβευτεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προ κράτηση θέσεων στο exas travel

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού κα Σεβαστή Βλάχου και οι συντελεστές της παράστασης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, στο γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by