Θεατρική Παράσταση Ολεάννα – Ευχαριστήριο

Θεατρική Παράσταση Ολεάννα – Ευχαριστήριο

To ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, με την ολοκλήρωση των παραστάσεων του θεατρικού έργου ΟΛΕΑΝΝΑ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το θεατρόφιλο κοινό της Κω, καθώς και τους μαθητές της 3ης λυκείου του 1ου Λυκείου, του Λυκείου Αντιμάχειας, του ΕΠΑΛ και του Εσπερινού λυκείου Κω που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η παρουσία και τα κολακευτικά σχόλια του κόσμου για την παράσταση, είναι η επιβεβαίωση ότι κάνουμε κάτι σωστό για τον τόπο και την νεολαία του νησιού μας, την οποία, ως σύλλογος, υπηρετούμε με συνέπεια και αυταπάρνηση τα τελευταία 13 χρόνια.

Αθλητισμός = πολιτισμός και αισθανόμαστε περήφανοι, που μέσα από μία εξαιρετική θεατρική παράσταση, μας δόθηκε η δυνατότητα ως αθλητικό σωματείο, να μεταδώσουμε κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς πάνω στα ευαίσθητα θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της κατάχρησης εξουσίας.

Η πραγματοποίηση αυτής της πολιτιστικής δραστηριότητας δεν θα ήταν δυνατή, αν δεν είχαμε την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ και ιδιαίτερα της Αντιδημάρχου πολιτισμού κας Σέβης Βλάχου την οποία για μία ακόμη φορά, ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τους εξαιρετικούς και σημαντικούς χορηγούς της παράστασης καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας της παράστασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο KOSTV και στα μέσα που κάλυψαν την παράσταση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κινηματοθέατρο «ΟΡΦΕΑΣ» και ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Γεροκώστα για την άψογη συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr