Η NETECO IT SYSTEMS με έδρα την Κω στο 21ο INFOCOM WORLD

Η NETECO IT SYSTEMS με έδρα την Κω στο 21ο INFOCOM WORLD

Κως, Ελλάδα, 11 Νοεμβρίου 2019 

Η NETECO IT Systems με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνει πως θα συμμετέχει ως Silver Sponsor με δικό της εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό 21ο Infocom World που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα όπου θα παρουσιάσει τις επαγγελματικές και πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες ΙΤ, Networking & Cybersecurity της στο κοινό.
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης που συμμετέχει μια εταιρία πληροφορικής από την Δωδεκάνησο και ειδικότερα από τη Κω.
Με την συμμετοχή της η NETECO εδραιώνεται στον πανελλαδικό χάρτη των κορυφαίων εταιριών πληροφορικής.
Το συνέδριο InfoCom World, που διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά InfoCom και Κινητή Τηλεφωνία, αποτελεί θεσμό για τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορικής & τα Media στη ΝΑ Ευρώπη. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.
Στο InfoCom World συμμετέχει σύμπασα η επιχειρηματική κοινότητα: Στελέχη Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media, CEOs, CIOs και IT Directors, Operation Managers, Data Center & Cloud Experts, Network Engineers, IT Strategists & Solution Architects, Κατασκευαστές και Προμηθευτές Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Consumer Electronics.
Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι περισσότεροι από 3.000 σύνεδροι που αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου ΤΠΕ και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν όχι μόνο την καθημερινότητά τους, αλλά και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
Η είσοδος στο Infocom World είναι δωρεάν με την εγγραφή στην παρακάτω ιστοσελίδα και θα μας τιμήσει η παρουσία σας.
https://www.infocomworld.gr/21o-infocom-world-2019/forma-eggrafis/

Σχετικά με την NETECO IT Systems:
Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Integrator και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 στην Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Integration Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions.

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία, και cybersecurity. Ως τεχνικός σύμβουλος, αναλύοντας και αναδιοργανώνοντας business process και περιβάλλοντα πληροφορικής με βάση τις πραγματικές ανάγκες συμβάλει στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.neteco.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr