Η KOSVOICE.GR αναστέλλει τη λειτουργία της. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη

Η KOSVOICE.GR αναστέλλει τη λειτουργία της. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη

Σήμερα το πρωί η ενημερωτική τοπική ιστοσελίδα Kosvoice.gr, μία από τις παλαιότερες του νησιού, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του. Να σημειωθεί ότι η Φωνή της Κω μετέδιδε με εγκυρότητα, σοβαρότητα , αξιοπιστία της ειδήσεις του τόπου μας, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλη την επικαιρότητα. Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει καθώς η ελευθερία του λόγου και η πολυφωνία έχουν ανάγκη όλα τα ΜΜΕ σε λειτουργία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” 10-11-2011 ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στην ενημέρωση με την KOSVOICE.GR

12 χρόνια στις επάλξεις της έγκυρης ενημέρωσης, 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σε όλα τα σημαντικά γεγονότα του νησιού μας.

Πορευτήκαμε με αντικειμενικότητα, δεοντολογία και εντιμότητα, χωρίς υποκειμενικές και πολιτικές εξαρτήσεις.

Μοναδικός σκοπός μας ήταν η αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση και η ανάδειξη των προβλημάτων του νησιού μας ώστε να δοθούν λύσεις.

Η εμπιστοσύνη των απλών ανθρώπων, των αναγνωστών της kosvoice είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς.

12 χρόνια γεμάτα αγωνία, ξενύχτι , δουλειά, χαρά, άγχος, επιτυχίες και δυσκολίες για να κερδίσουμε τη μάχη της ενημέρωσης.

Η μεγαλύτερη δικαίωση στον αγώνα για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση είναι η εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλοι οι απλοί αναγνώστες.

Σας ευχαριστούμε για το ταξίδι.

Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας ήρθε η ώρα να αναστείλουμε την λειτουργία της ηλεκτρονικής έκδοσης kosvoice.gr για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Ένας κύκλος έκλεισε.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες που συνεργάστηκαν με την kosvoice και όλους τους συνεργάτες του Μαγικού Κόσμου.

Εις το επανιδείν λοιπόν, με νέες οικογενειακές προτάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες στον δυναμικό κόσμο της επικοινωνίας.

Κosvoice.gr”

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr