Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου 2023 είναι ψήφος ανατροπής και αλλαγής

 

 

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου 2023 είναι ψήφος ανατροπής και αλλαγής

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι Έλληνες πολίτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν την πορεία της χώρας, να μετατρέψουν την οργή τους σε μια δημιουργική ψήφο ανατροπής και αλλαγής.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, η πολιτική ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ είναι επιλογή ανατροπής και αλλαγής. Η χώρα χρειάζεται γενική ανασύνταξη, είναι καιρός να μπει τέλος σε αυτό τον αδύναμο δικομματισμό που θέλει να εγκλωβίσει τους πολίτες.

Η αυτοδυναμία ως μέθοδος διακυβέρνησης δοκιμάστηκε και απέτυχε. Το σύστημα Μητσοτάκη και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στη χώρα. Απειλούν και εκβιάζουν τους πολίτες με δεύτερες και τρίτες εκλογές. Επιμένουν να γίνουν Πρωθυπουργοί αυτοί που απέτυχαν.

Τώρα, οι πολίτες έχουν τη δύναμη να ανοίξουν το νέο δρόμο που έχει ανάγκη η χώρα, να επιβάλουν τη δημιουργία κυβέρνησης, να απαιτήσουν να γίνει σεβαστή η ψήφος τους.

Το ΠΑΣΟΚ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες ώστε να αποκτήσει η χώρα ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης.

Με συγκλίσεις, με συνεργασίες, με προτεραιότητα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο κράτος, την επιστροφή των κανόνων του κράτους δικαίου.

Ø Για να ανοίξει μια νέα σελίδα, να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη χώρα.

Ø Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά.

Ø Είναι καιρός τα Δωδεκάνησα να κοιτάξουν ψηλά και μπροστά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Ν.Ε.Β.Σ.Δ. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr