Η Χριστίνα Σπλαγκούνια, ιδιοκτήτρια καφέ για την επανεκκίνηση της εστίασης στην Κω

Η Χριστίνα Σπλαγκούνια, ιδιοκτήτρια καφέ για την επανεκκίνηση της εστίασης στην Κω

Για το νέο τρόπο λειτουργίας των καφέ έκανε δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο 91.5 η Χριστίνα Σπλαγκιούνια, ιδιοκτήτρια του Phillippe στην Πλατεία Κονίτσης. « Υπάρχει μία παγωμάρα στους καταναλωτές διότι αγωνιούν για την δουλειά τους το καλοκαίρι συν την ψυχολογική φόρτιση που υπάρχει από την κοινωνική αποστασιοποίηση. Προς το παρόν ως επιχείρηση λειτουργούμε με περίπου 3,4 λιγότερα τραπέζια. Όμως εφόσον το επιτρέπει για εμάς ο νόμος, σε συνεννόηση με τον δήμο θα μας δοθεί η άδεια να εκμεταλλευτούμε δημόσιο χώρο. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν θα είναι εφικτό για όλες τις επιχειρήσεις διότι εξαρτάται από τι δημόσιο χώρο πλησίον υπάρχει. Ήδη η πρώτη καταγραφή της κατάστασης έχει γίνει από την δημοτική αστυνομία και οι υπηρεσίες του δήμου περιμένουν όπως μάθαμε διευκρινήσεις για το θέμα.

Σε ότι αφορά τα τραπέζια τηρούμε τις αποστάσεις αλλά θα πρέπει και οι πελάτες να το σεβαστούν και να μην μετακινούν τις καρέκλες. Επίσης ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών και την συνεργασία τους σχετικά με την ατομική ευθύνη.

Η μείωση του Φ.Π.Α. βοηθά όπως και η μείωση της προκαταβολής φόρου είναι ένα βοηθητικό μέτρο για τις επιχειρήσεις. Εάν όμως πέσει η κατανάλωση και η κίνηση , δυστυχώς κανένα μέτρο δεν θα μας βοηθήσει.»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr