Η τοπική οργάνωση ΝΔ Κω συναντήθηκε με τον Δήμαρχο για θέματα του νησιού – Δείτε τι συζήτησαν 

 

    Η τοπική οργάνωση ΝΔ Κω συναντήθηκε με τον Δήμαρχο για θέματα του νησιού – Δείτε τι συζήτησαν 

Τον Δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά Θεοδόση επισκεφθήκαμε τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Κω της Νέας Δημοκρατίας, , την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2022 και συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο.

Συγκεκριμένα:

Θέσαμε τον προβληματισμό για τα οφέλη από την δημιουργία δικτύου Τουριστικών λιμένων – Μαρινών στον Δήμο Κω με τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων υποδομών των λιμένων. Τα μεγαλύτερα οφέλη από την ανάπτυξη του δικτύου μαρινών είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Ενημερωθήκαμε για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΚΩ.Α.Ν και τις συμβάσεις που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, στην προώθηση και διαφήμιση της Κω.

Συζητήσαμε για τη σύσταση και τη λειτουργία ενεργειακής κοινότητας, με στόχο την ενίσχυση όχι μόνο των ατομικών και οικογενειακών εισοδημάτων, αλλά και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ενημερωθήκαμε για την υπαγωγή του δήμου μας στον ΦοΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Νοτίου Αιγαίου, για την κατασκευή και λειτουργία ξεχωριστής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, που θα εξυπηρετεί το Δήμο της Κω.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάγκη κατασκευής νέων σχολικών κτιρίων.

Ο Δήμαρχος μας μίλησε για την αναζήτηση οικοπέδων για Γυμνάσιο και νηπιαγωγείο στην πόλη, Λύκειο, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στο Ζηπάρι, καθώς και Δημοτικό στην Αντιμάχεια.

Θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη στην καθημερινότητά τους, προσεγγίζοντας τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας και προσπαθώντας για τη λύση τους.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Μαρία Ψύρη

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr