Η συγκινητική συνάντηση των αποφοίτων του 1973 στο Albergo Gelsomino

Η συγκινητική συνάντηση των αποφοίτων του 1973 στο Albergo Gelsomino

Μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ιστορίες και νοσταλγία έζησαν οι απόφοιτοι του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω της χρονιάς 1973. Στο Albergo Gelsomino του συμμαθητή τους Γιώργου Κουτσού , σαν να μην πέρασε μία μέρα, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές όλων.

Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και ταιριαστή για την συνάντηση των 50 χρόνων από την αποφοίτηση. Μάλιστα αρκετοί ταξίδεψαν στην Κω από άλλες περιοχές όπου πλέον διαμένουν για να είναι εκεί μαζί με την υπόλοιπη τάξη. Σαν να ήταν μία εκδρομή βγαλμένη από τα ωραία χρόνια της αθωότητας και νιότης.

Μέχρι αργά το βράδυ , ακούστηκαν ιστορίες από τις ημέρες των σχολικών θρανίων αλλά και των 50 αυτών χρόνων. Την βραδιά έντυσε μελωδικά η Ανθίππη Παπαηλία στο τραγούδι και ο Γιάννης Βαρκάς στα πλήκτρα. Είδαμε μία υπέροχη τούρτα ομοίωμα του αγαπημένου ιστορικού  σχολείου της οδού Ιπποκράτους.

Οι απόφοιτοι μήνες ολόκληρους σχεδίαζαν αυτή την συνάντηση και για αυτό ήταν τέλεια και προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και με το καλό να ανταμώσει η τάξη ξανά του 1973 τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά για τις εξαιρετικές φωτογραφίες τον κ. Γιώργο Σαρούκο. 

Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr