Η σεφ Κατερίνα Γονιδάκη θα εκπροσωπήσει το Ν. Αιγαίο στον διαγωνισμό «Young European Chef Award» στη Νορβηγία

Share This Post

 

Η σεφ Κατερίνα Γονιδάκη θα εκπροσωπήσει το Ν. Αιγαίο στον διαγωνισμό «Young European Chef Award» στη Νορβηγία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επαρχείο Κω-Νισύρου Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας Σεφ κυρίας Αικατερίνης Γονιδάκη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Διαγωνισμό «Young European Chef Award» στη Νορβηγία. Η παρουσίαση έγινε από κύριο Φιλήμονα Ζανετίδη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και τον κύριο Νίκο Χρυστοφόρου, Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων.

Βασική προτεραιότητα να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα αλλά και να αναδειχθεί το Νότιο Αιγαίο σε δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό. Θεωρούμε ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την Περιφέρειά μας.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by