Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαρία Φρατζάκη συμμετείχε σε επιτροπή της βουλής για θέματα υγείας 

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαρία Φρατζάκη συμμετείχε σε επιτροπή της βουλής για θέματα υγείας 

Η Πρόεδρος του ΙΣΚΩ κ. Μ.Φρατζάκη συμμετείχε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εργασίες της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της, Βουλευτή κ. Μ. Κόνσολα, με θέμα: «Προτάσεις και κίνητρα για τη στελέχωση των δομών δημόσιας υγείας στις νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές».

Παρόντες: ο Υπουργός Υγείας Α. Πλευρης, η Υφιπουργός κ. Γκάγκα,η κ. Σ. Παγώνη, Πρόεδροι νησιωτικών Ιατρικών Συλλόγων και εκπρόσωποι του 2ου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέθηκαν υπόψην τόσο οι ελλείψεις του Νοσοκομείου μας όσο και οι προτάσεις για την βελτίωση της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής κάλυψης.

Ευελπιστούμε τέτοιες κινήσεις να είναι αποτελεσματικές και να συνοδεύνται από έμπρακτες λύσεις για την άμεση αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών, σε ένα νησί που αναπτύσσεται διαρκώς τουριστικά και δημογραφικά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by