Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Share This Post

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εξελίχθηκε στις 10:30π.μ. στην περιοχή Μαστιχάρι που είχε κατεύθυνση προς Αντιμάχεια, παρευρέθηκαν αμέσως ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκης Σταμάτης, ο Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλής Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας κ. Φραζής Νίκος με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η Πολιτική Προστασία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την άμεση ανταπόκριση της στην αρχική εξέλιξη της πυρκαγιάς στην περιοχή Μαστιχάρι.

Επίσης κλήθηκε η Πολιτική Προστασία στις 15:00μ.μ. που εξελίχθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε ξύλα, στην περιοχή Μεσσαριά και συμμετείχε με την υδροφόρα και με πλήρωμα 3 ατόμων έως τις 18:30μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by