Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εξελίχθηκε στις 10:30π.μ. στην περιοχή Μαστιχάρι που είχε κατεύθυνση προς Αντιμάχεια, παρευρέθηκαν αμέσως ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκης Σταμάτης, ο Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλής Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας κ. Φραζής Νίκος με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η Πολιτική Προστασία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την άμεση ανταπόκριση της στην αρχική εξέλιξη της πυρκαγιάς στην περιοχή Μαστιχάρι.

Επίσης κλήθηκε η Πολιτική Προστασία στις 15:00μ.μ. που εξελίχθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε ξύλα, στην περιοχή Μεσσαριά και συμμετείχε με την υδροφόρα και με πλήρωμα 3 ατόμων έως τις 18:30μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr