Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Share This Post

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εξελίχθηκε στις 10:30π.μ. στην περιοχή Μαστιχάρι που είχε κατεύθυνση προς Αντιμάχεια, παρευρέθηκαν αμέσως ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκης Σταμάτης, ο Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλής Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας κ. Φραζής Νίκος με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η Πολιτική Προστασία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την άμεση ανταπόκριση της στην αρχική εξέλιξη της πυρκαγιάς στην περιοχή Μαστιχάρι.

Επίσης κλήθηκε η Πολιτική Προστασία στις 15:00μ.μ. που εξελίχθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε ξύλα, στην περιοχή Μεσσαριά και συμμετείχε με την υδροφόρα και με πλήρωμα 3 ατόμων έως τις 18:30μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by