Η παρουσία του Ιπποκράτη στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ

Η παρουσία του Ιπποκράτη στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ

Στην γιορτή που διοργάνωσε χτες ο ΟΠΑΠ με την παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε και ο Υπεύθυνος Ακαδημίας μας, Γιάννης Παπούλης, με αφορμή την επιλογή της ομάδας ανάμεσα στους 50 συλλόγους που επιλέχτηκαν για το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ». Μάλιστα η ομάδα μας αξιολογήθηκε με πολύ υψηλή βαθμολογία και κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες ακαδημίες που επιλέχθηκαν.


Ο σύλλογος μας ελέγχθηκε για την οργάνωση του, για τις διαδικασίες που ακολουθεί κατά την διάρκεια της χρονιάς, για το επιστημονικό προσωπικό του, για τους εξωτερικούς συνεργάτες του, για το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί ανάλογα τις ηλικίες, τις εγκαταστάσεις του και τους χώρους προπόνησης και τέλος την κοινωνική ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο του.


Οι παροχές του ΟΠΑΠ στα παιδιά της ακαδημίας μας είναι δωρεάν ασφάλιση όλων των παιδιών μέχρι 13 ετών για ατύχημα μια ώρα πριν και μία ώρα μετά την προπόνηση η τον αγώνα, δωρεάν υλικοτεχνική υποδομή για τον σύλλογο μας, υψηλής ποιότητας επιστημονική καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου από κορυφαίους προπονητές μπάσκετ, ψυχολόγους κλπ. επιστημονικές ημερίδες στο τόπο μας για την ενημέρωση των γονέων και των μικρών αθλητών μας, και συμμετοχή σε event που θα διοργανώνει ο ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.


Αυτό είναι μια μεγάλη επιβράβευση για την συνολική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες του Α.Σ. Κώων “Ιπποκράτης” και για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά μπράβο στην διοίκηση της ομάδας, τον Υπεύθυνο Ακαδημίας, όλους τους προπονητές μας, ενώ μεγάλη ήταν η βοήθεια και του Υπεύθυνου Marketing του συλλόγου, Κώστα Χαρίση.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις – ενημερώσεις με τους γονείς για τις παροχές που αφορούν την ομάδα, τους ίδιους αλλά και τους μικρούς αθλητές.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr