Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας έρχεται Κω για ενα μοναδικό event!

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας έρχεται Κω για ενα μοναδικό event!

Αναδεικνύω την Πολιτιστική κληρονομιά μου Φιλοτεχνώντας

Το Imagine δέχθηκε μια μοναδική πρόταση από την διεύθυνση της παιδικής πινακοθήκης Ελλάδας και συγκεκριμένα την κυρία Αικατερίνα Λέγγου

Η έναρξη ενός νέου προγράμματος με επίκεντρο τον Κωο Απελλή θα γίνει με το Imagine στην Κω.

Αφορμή αποτέλεσε η μοναδική εκδήλωση για την Αλκυόνη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2022 από την ομάδα του Imagine σε συνεργασία με την Παιδικη Πινακοθήκης Ελλάδας. 

Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση φυσικά μαζί με τα παιδιά μας στις 7 Απριλίου το απόγευμα στο Χάνι και σε συνεργασία με τον Δήμο της Κω.

Τα παιδιά των εργαστηρίων ζωγραφικής του Imagine θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ζωγραφίσουν τον Απελλή, την Αφροδίτη του Μποτιτσέλλι, το Ασκληπιειο ή άλλα μνημεία του νησιού μας και να λάβουν επαίνους από την κυρία Αικατερίνα Λέγγου στην τελετή βράβευσης στο Χανι.

Η ομάδα μας έχει απευθύνει κάλεσμα και σε εικαστικους δημοτικών σχολείων της Κω ώστε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του νησιού μας.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδια τους στην έκθεση/βράβευση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια ζωγραφικής του Imagine στο 2242303177

Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει με το Imagine. Σας περιμένουμε όλους να το απολαύσουμε παρεα!

Hεκδήλωση για την έναρξη του προγράμματος  «Αναδεικνύω την Πολιτιστική κληρονομιά μου Φιλοτεχνώντας» και η βράβευση των παιδιών θα γίνει στο προαύλιο χώρο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου (Χάνι) την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 στις 18:00.

Θα υπάρξει σχετική ομιλία από τον Κοινωνικό παιδαγωγό και Σκηνοθέτη κ. Μηνά Χατζηαντωνίου

Στον εσωτερικό χώρο θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής των παιδιών

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr