Η ΝΔ Καλύμνου για τις εξελίξεις στην ΑΝΕΚ: ” Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν”

 

Η ΝΔ Καλύμνου για τις εξελίξεις στην ΑΝΕΚ: ” Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν”

Η τοπική οργάνωση της ΝΔ Καλύμνου απέστειλε δελτίο τύπου και λαμβάνει θέση σχετικά με τις εξελίξεις στην ΑΝΕΚ και το πλοίο “Νήσος Κάλυμνος”. Μεταξύ άλλων αναφέρει να αναλάβει τις ευθύνες του ο καθένας και εξηγεί ποιες είναι οι ενέργειες που έχει κάνει το Υπουργείο και η κυβέρνηση τόσο για το ζήτημα όσο και γενικά για το νησί της Καλύμνου.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΝΕ Καλύμνου και προς απάντηση των όσων ανεδαφικών δηλώσεων και σχολίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας , ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την πολιτική που έχει χαράξει έχει σταθεί έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία της Καλύμνου και με τις αποφάσεις του το Υπουργείο Ναυτιλίας έχει , μεταξύ άλλων, διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ΑΕΝ, την ίδρυση του Τμήματος μηχανικών στην ΑΕΝ, την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών, το μεταφορικό ισοδύναμο καυσίμων και τη λειτουργία Εσπερινού ΕΠΑΛ και αγωνίζονται, πιστοί στις εξαγγελίες τους, να καταστήσουν την Κάλυμνο το νησί των «γαλάζιων επαγγελμάτων», όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Ειδικότερα στο θέμα της ΑΝΕΚ, η ηγεσία του ΥΕΝ εξάντλησε κάθε περιθώριο ώστε οι επιδοτούμενες γραμμές να παραμείνουν στην εταιρία. Από εκεί και πέρα είχε υποχρέωση να προβεί σε ενέργειες τέτοιες που να εγγυώνται την ασφαλή, αδιάλειπτη και αναβαθμισμένη διασύνδεση όλων των νησιών μας, χωρίς και πάλι να κλείσει τις «πόρτες» για την διερεύνηση πιθανών λύσεων .

Διαβεβαιώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι η κυβέρνηση αυτή εργάζεται και παράγει έργο και δεν φοβάται να αναλάβει όποια ευθύνη της αναλογεί, όπως έχει αποδείξει. Καλό θα ήταν την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια να είχαν επιδείξει όλοι οι εμπλεκόμενοι. Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν .

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr