Η Μελίνα Ασλανίδου για διακοπές στην Κω

Η Μελίνα Ασλανίδου για διακοπές στην Κω

Τις ομορφιές της Κω είχε την ευκαιρία να απολαύσει στις διακοπές της η γνωστή καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου. Με αφορμή τη συναυλία της στο νησί, η ίδια επέλεξε να μείνει αρκετές ημέρες για να ανακαλύψει όμορφες γωνιές και να ξεκουραστεί.

Η ερμηνεύτρια έμεινε στο καινούργιο ξενοδοχείο Villa Coo της οικογένειας Εδιάρογλου – Κοπανέζου, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Παράλληλα, γευμάτισε στο γνωστό εστιατόριο Barbouni, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της αγαπητής σε όλους Σεβαστής, των εξαιρετικών παιδιών της, Χρήστου και Σωτηρίας, καθώς και του πάντα φιλόξενου προσωπικού.

Η Μελίνα Ασλανίδου ενθουσιάστηκε με την Κω και το Villa Coo, μοιράζοντας τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αναλυτικά έγραψε:

«Κως, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη χθεσινή υπέροχη βραδιά! ❤️

Για την αγάπη, την ενέργεια και όλα όσα μοιραστήκαμε μαζί! Ήταν πραγματικά ξεχωριστά. ✨

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο @villa.coo για την υπέροχη φιλοξενία και τη ζεστασιά του! 🙏🏼

Φεύγουμε γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.»

Σάντυ Λαδικού 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιάννης Παππάς: Επίσημη παράταση για την εξαγορά διακατεχόμενων δημοσίων κτημάτων

Γιάννης Παππάς: Επίσημη παράταση για την εξαγορά διακατεχόμενων δημοσίων κτημάτων   Ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η αναμενόμενη παράταση, έως τις

Ενημέρωση

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Παρατείνεται για ένα ακόμα χρόνο η προθεσμία για την εξαγορά ακινήτων του δημοσίου στα Δωδεκάνησα»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Παρατείνεται για ένα ακόμα χρόνο η προθεσμία για την εξαγορά ακινήτων του δημοσίου στα Δωδεκάνησα»   Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε

©2020 radioproto.gr