Η Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη για τις εκδηλώσεις ελληνοτουρκικής φιλίας: ” Στέλνουμε το ηχηρό μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης” 

Η Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη για τις εκδηλώσεις ελληνοτουρκικής φιλίας: ” Στέλνουμε το ηχηρό μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης” 

Η Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη υποψήφια με την Ισχυρή Κω, έκανε το δικό της σχόλιο με αφορμή τις πολιτιστικές μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Κω και ο Δήμος Αλικαρνασσού Bodrum

Με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό, η κα. Χριστοδουλίδη συνέβαλε τα μέγιστα μαζί με άλλους πολλούς συνεργάτες, για να ανθοφορήσει η πολιτισμική συνάντηση. Μάλιστα εκτέλεσε και χρέη διερμηνέα καθώς μιλάει και Τουρκικά μεταξύ άλλων, ενώ ο όμιλος Gaia Hotels προσέφερε φιλοξενία σε μέλη της τουρκικής αποστολής. 

Η ίδια δήλωσε: 

“Με ιδιαίτερη χαρά και στα πλαίσια της εκδήλωσης μας για την αλληλεγγύη και την φιλία υποδεχθήκαμε θερμά το δήμαρχο του Μποντρούμ κ. Ahmet Araş συνοδεία μελών και παραγωγικών τάξεων και τους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

📍Μιλήσαμε για θέματα τουριστικά και πολιτιστικά που φορούν τα νησιά μας καθώς και για το πόσο κοντά ερχόμαστε μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι δύο λαοί συνυπήρχαν και θα συνυπάρχουν με ομοψυχία έχοντας αρωγό την αλληλεγγύη τη φιλία και την ειρήνη.
💫 Στη χθεσινοβραδινή συναυλία στείλαμε το ηχηρό μήνυματης Ελευθερίας των λαών μας, της Δημοκρατίας της Ειρηνικής συνύπαρξης πραγματοποιώντας την εκδήλωση στην ΠλατείαΕλευθερίας.
🙏Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, το Δήμο μας, όλους όσους δούλεψαν πίσω από τη σκηνή για τον ήχο και τα φώτα, την ορχήστρα, την καλέσμενη μας τραγουδίστρια Didem Kasal η οποία σε ντουέτο με το Λευτέρη Στεφανόπουλο ερμήνευσαν ελληνικά τραγούδια αγγίζοντας την καρδιά μας και τη Βέτα Πλούμη
🚌 Τις μεταφορές των καλεσμένων και

🏩τα ξενοδοχεία

Gaia Garden Hotel

, Kipriotis Panorama, Oceanis, Platanista.

🫶Ανανεώσαμε το ελληνοτουρκικό αντάμωμα για τις 15 Ιουλίου στο Μπόντρουμ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να πληροφορούν τον

©2020 radioproto.gr