Η Μαρία Παπαζαχαρίου αναφέρεται σε τραγούδι των Master Tempo

Η αγαπητή δημοσιογράφος Μαρία Παπαζαχαρίου δεν σταματά να εντυπωσιάζει. Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Για την Παρέα” οι Master Tempo με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τραγούδησαν στο τηλεοπτικό πλατό το τραγούδι :Για την Παρέα The Song Προκαλώ ! 

Το κοινό ενθουσιάστηκε με τους στίχους και την μουσική ειδικά στις αναφορές στα αγαπημένα πρόσωπα του Μουτσινά. Φυσικά η Queen Fashion Idol Μαρία Παπαζαχαρίου έχει την τιμητική της στο νέο κομμάτι.

Όπως αναφέρεται στην ταυτότητα του βίντεο : 

H πιο αστεία και επιτυχημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης απέκτησε και το δικό της χιουμοριστικό τραγούδι που γράψαμε για αυτήν με πολύ θαυμασμό και αγάπη! Μουσική: Γιάννης Ιερεμίας Στίχοι: Λάμπρος Κωνσταντάρας – Πέτρος Δινάλης (Master Tempo)

Concept & Eπιμέλεια Παραγωγής: Λάμπρος Κωνσταντάρας Ενορχήστρωση, μίξη, master / 2η φωνή, φωνητικά: Γιάννης Ιερεμίας Video by Elias Efty “Luminous Visual Creations”

Δείτε το official video

εδώ :

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

Πολιτική

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας Στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε. (INSULEUR) και

©2020 radioproto.gr