Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Κω : « Είμαι δίπλα στον κάθε νησιώτη για τα προβλήματά του» (video)

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Κω : « Είμαι δίπλα στον κάθε νησιώτη για τα προβλήματά του» (video)

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα. Λίτσα Φτακλάκη επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά την Κω στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας. Η πολιτικός έχει και συγγενικούς δεσμούς με την Κω καθώς κατάγεται ο άντρας της από το νησί μας.

Η κα. Φτακλάκη αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ρόδο και στις πολιτικές ανάπτυξης στα Δωδεκάνησα. Έκανε λόγο για λαοθάλασσα στην ομιλία του προέδρου στη Ρόδο και θερμή ανταπόκριση από τους Ροδίτες.

Μίλησε για την πράσινη οικολογική ανάπτυξη των νησιών καθώς τα Δωδεκάνησα πρωταγωνιστούν και ξεχωρίζουν διεθνώς. Παράλληλα μίλησε για την επαφή της με τους ακρίτες νησιώτες.

” Επιβάλλεται να είμαστε δίπλα στους πολίτες των νησιών μας “

« Είναι υποχρέωση μου και βρίσκομαι δίπλα στον κάθε νησιώτη, αφουγκράζομαι τα προβλήματα του και  δίνουμε λύσεις. Θα είμαι δίπλα τους και την επόμενη ημέρα είτε ως πολιτευτής είτε ως εκλεγμένη βουλευτής. Ο κόσμος έχει ανάγκη από την καθημερινή επαφή και το ενδιαφέρον από τους πολιτικούς. Επιβάλλεται να είμαστε δίπλα στους πολίτες».

” Σταθερότητα, παγκόσμια αναγνώριση και ανάπτυξη εξασφαλίζει ο Μητσοτάκης” 

Τέλος απάντησε σε ερωτήσεις για την παρουσία της στα Social Media καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή και απεύθυνε το δικό της μήνυμα μέσω του radioproto.gr .

Στο μήνυμά της προς τους Δωδεκανήσιους, τόνισε την σημαντικότητα του να ψηφίσουν όλοι οι νησιώτες και να αξιολογηθούν τα προγράμματα. ” Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η καλύτερη καθώς διασφαλίζεται η σταθερότητα της χώρας για το μέλλον. Την συνέχιση της παγκόσμιας αναγνώρισης και ανάπτυξης».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr