Η Κώα Ελευθερία Πουλάκη μιλάει για τις σπουδές της στην Γερμανία και την ζωή στην εποχή Covid

 

Η Κώα Ελευθερία Πουλάκη μιλάει για τις σπουδές της στην Γερμανία και την ζωή στην εποχή Covid

Η Κώα Ελευθερία Πουλάκη στο Ράδιο Πρώτο για τις σπουδές της στην Γερμανία και την ζωή στην εποχή Covid

Η νεαρή Ελευθερία Πουλάκη βρίσκεται για λίγες ημέρες στο αγαπημένο της νησί την Κω, τόπος καταγωγής των γονιών της. Η ίδια τα τελευταία χρόνια ζει στο Μόναχο καθώς σπουδάζει οδοντιατρική. Αν και σε διακοπές, καθημερινά επισκέπτεται τον οδοντοτεχνίτη κ. Αργυριάδη ώστε να κάνει την πρακτική της εξάσκηση. Η αγάπη της για τις σπουδές της την ωθούν ώστε συνεχώς να εξασκείτε και να μαθαίνει καινούργια πράγματα , ακόμη και όταν γίνεται εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο στις παλιές τεχνικές του 1920.

Η Ελευθερία παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για την ζωή της στο Μόναχο, τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία αλλά και το πως διαχειρίζεται η κάθε κοινωνία την πανδημία.

Η φοιτήτρια οδοντιατρικής σε κάθε της κουβέντα για την Κω μιλούσε με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση καθώς όλα της τα καλοκαίρια τα περνά στο νησί με την οικογένεια της και φίλους.

Στόχος της είναι με το πέρας των σπουδών της να εξασκήσει την οδοντιατρική στην Γερμανία για κάποια χρόνια και στην συνέχεια να επιστρέψει στην Ελλάδα. Παρόμοιος είναι ο στόχος και της αδερφής της Νομικής, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής στο Μόναχο.

Σχετικά με τον κορονοϊό, περιέγραψε τον νέο τρόπο ζωής σε μία μεγάλη πόλη και σημείωσε ότι θα πρέπει όλοι οι πολίτες να είναι υπεύθυνοι και προσεκτικοί καθώς υπάρχει και τα αποτελέσματα σε περίπτωση ασθένειας, μπορεί να είναι μοιραία.

Εμείς να της ευχηθούμε να έχει μία λαμπρή σταδιοδρομία στην ζωή της όπως και οι πολυαγαπημένοι της γονείς Βασίλης και Καλλιόπη Πουλάκη. Εξάλλου, το γονίδιο της ιατρικής υπάρχει έντονα στην οικογένεια αφού ο πατέρας της είναι ο παγκοσμίου φήμης και συμπατριώτης μας Διευθυντής του Ρομποτικού Ουρολογικού Κέντρου και Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και καθηγητής του Πανεπιστημίου τη Φρανκφούρτης Βασίλης Πουλάκης.

Να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στην Ελευθερία και στην Νομική. Η χώρα μας έχει ανάγκη από μυαλά που βοηθούν την χώρα μας να προοδεύσει. Εξάλλου, έχουν το παράδειγμα του πατέρα τους του καταξιωμένου γιατρού κ. Πουλάκη ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ρομποτικούς χειρουργούς παγκοσμίως και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη της ουρολογίας και πρόοδο της επιστήμης. Είμαστε όλοι οι Κώοι υπερήφανοι για τον πρωτοπόρο γιατρό , για τα όσα καλά προσφέρει στην ιατρική επιστήμη και το ήθος του. Καλή πρόοδο και συγχαρητήρια.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στους παρακάτω συνδέσμους: 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr