Η ΚΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΕ 30 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Share This Post

Η ΚΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΕ 30 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Στο Μετρό του Λονδίνου προβάλλεται από χθες η Κως, με 30 τοποθετήσεις στους κεντρικότερους σταθμούς, δράση ιδιαίτερα σημαντική καθώς η Κως αποτελεί έναν παραδοσιακά αγαπητό προορισμό για τους Βρετανούς πολίτες και θα ενισχύσει τις ροές των επισκεπτών. 

Όπως είναι γνωστό το μετρό του Λονδίνου αποτελεί το αγαπημένο, αλλά και κύριο μέσο μεταφοράς των Λονδρέζων και το χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 3.500.000 άνθρωποι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Λονδίνο πέρα από τον κοινό της Μ. Βρετανίας συναντάται ένα διεθνές κοινό, κάτι που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του προορισμού. 

Η προβολή της Κω θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μέσα από ισχυρές συνεργασίες αλλά και με τους Φορείς, την διαφημιστική προβολή του νησιού μας, για μία καλύτερη τουριστική χρονιά.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

Advertorials

Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη διακόσμησης και σπιτιού 

                  Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα

©2020 radioproto.gr is made with by