Η μόλις 14 χρονών Κώα δρομέας Ιλιάνα Χατζηπαναγιώτη απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Κω μαζί με την οικογένεια της. Αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, βρέθηκε στο νησί μας για τις καλοκαιρινές τις διακοπές. 

Η νεαρή αθλήτρια βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο 91.5 μετά από πρόσκληση του κ. Στέργου Χατζηστέργου- υπεύθυνου δημοτικών σταδίων Κω. Μαζί της ήταν ο πατέρας της Γιώργος ο οποίος μαζί με όλη την οικογένεια βρίσκονται δίπλα στην δρομέα. 

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στη Σάντυ Λαδικού και μίλησε με μεγάλη ωριμότητα και από καρδιάς για τους στόχους της, για το τρέξιμο, το σχολείο , την καθημερινότητά της καθώς και το πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το τρέξιμο. 

Αν και μοναχικό άθλημα, η ίδια αναπνέει για τα χιλιόμετρα και κάνει αυτό που αγαπά χωρίς να παραμελεί τα μαθήματα της και τις φιλίες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αθλητικό μέλλον της Ιλιάνας διαφαίνεται λαμπρό , καθώς τρέχει τα 5χλμ μόλς σε 17 λεπτά.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Το ρεπορτάζ του Στέργου Χατζηστέργου όπως το κατέγραψε ο ίδιος στην προπόνηση της Ιλιάνας στο δημοτικό στάδιο Ανταγόρας:

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

ΙΛΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η Κωα Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1000 μέτρα και 3000 μέτρα.

Η Ηλιανα γεννημένη τον Ιανουάριο του 2005. Έχει ατομικά ρεκόρ 3.00:83 στα 1000 μέτρα, 10′:51 στα 3000 μέτρα από την διοργάνωση του Ημιμαραθωνιου της Αθήνας και 19:17 στα 5000 μέτρα από το Moratis Run.

Η Ιλιανα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην αγαπημένη της Κω μαζί με την οικογένεια της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται στην Καρδαμαινα και στο Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Η Ιλιανα είναι ένα ευγενικό κορίτσι και αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Είναι ένα παιδί που έχει γεννηθεί για το τρέξιμο.

Η Ιλιανα μιλάει για τα σχέδια της για το μέλλον στον αθλητισμό. Παράλληλα στέλνει το μήνυμα στους συνομηλίκους να αφήσουν στην άκρη τα ηλεκτρονικά τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σίγουρα τα οφέλη που θα αποκομισουν είναι πολύ σημαντικά για την υγεία τους.

©2019 radioproto.gr is made with by