Η Κική Μακρή για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: Όχι σε συνεδριάσεις εργάσιμες ώρες

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, 
Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης η της δια περιφοράς έχουν την έννοια της προστασίας από την πανδημία . Αυτό ήταν  τουλάχιστον  το επιχείρημα της κυβέρνησης .
Σας είχαμε ,ως Λαϊκή Συσπείρωση, τονίσει να μην γίνει η εφαρμογή αυτών των μέτρων λάστιχο όπως τελευταία γίνονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα . 
Ως  δημοτική  αρχή σε δημόσιες δηλώσεις θέλετε να εμφανιστείτε υπερασπιστές της συνοχής και του διαλόγου . 
Ωστόσο ο τρόπος που επιλέγετε να πραγματοποιήσετε έναν δημόσιο διάλογο όπως αυτός της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς σας . 
Ανεξάρτητα της πολιτικής θέσης που μπορεί να έχει κάθε παράταξη για συμμετοχή η όχι στην συνεδρίαση , οφείλεται να παίρνεται υπόψη σας την διευκόλυνση και απρόσκοπτη συμμετοχή . 
Είναι η δεύτερη , αν δεν κάνω λάθος , πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου σε εργάσιμη ώρα και μέρα . 
Πολυ φοβουμαστε πως επιλέγετε τους τρόπους αυτούς όχι ως μετρο προστασίας από την εξάπλωση του COVID 19 , αλλά ως μετρο για να περάσουν από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αρνητικες  για τα λαϊκά συμφέροντα κατευθύνσεις .
Αναφορικά με το θέμα της συνεδρίασης η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένει ξεκάθαρη. Αρνητική . Σε αντίθεση με αυτή της δημοτικής αρχής που όσα στρογγύλεματα και αν επιχειρήσει η για να δικαιολογήσει την ταύτιση της με την κυβερνητική πολιτική , δεν διαγραφει  το  αντιδραστικό χαρακτήρα και κατεύθυνση του νέου ΦΟΔΣΑ ΑΕ . 
Με εκτίμηση, 
Κ. Μακρη 
Δημοτική Σύμβουλος 
Λαϊκή Συσπείρωση .
Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2019 radioproto.gr is made with by