Η. Καματερός : Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εκπέμπουν SOS θα τους ακούσουμε;

Η. Καματερός : Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εκπέμπουν SOS θα τους ακούσουμε;

Η αγανάκτηση που εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και η απεγνωσμένη έκκληση τους για βοήθεια από τους “άρχοντες” και την κοινωνία της Κω ξεχειλίζουν το ποτήρι.

Η μείωση των εργαζομένων και η ύπαρξη ενός μόνο ασθενοφόρου, ιδιαίτερα τώρα που εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κατακλύζουν το νησί καθιστούν εγκληματική την αδιαφορία των υπευθύνων.

Είναι πολύς ο χρόνος μετά το Παγκωακό συλλαλητήριο για την υγεία στην Κω, ώστε να ανεχόμαστε την κοροϊδία με τις υποσχέσεις και μάλιστα διά στόματος του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, ενώ η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Δήμος έχει υποχρέωση να συγκαλέσει το συντονιστικό για την υγεία και να καθορίσει τις άμεσες ενέργειες για διεκδίκηση του στοιχειώδους δικαιώματος μας “Να μην πεθάνουμε αβοήθητοι.”

και μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

 

Ηλίας Καματερός

Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr