Η. Καματερός : Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εκπέμπουν SOS θα τους ακούσουμε;

Share This Post

Η. Καματερός : Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εκπέμπουν SOS θα τους ακούσουμε;

Η αγανάκτηση που εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και η απεγνωσμένη έκκληση τους για βοήθεια από τους “άρχοντες” και την κοινωνία της Κω ξεχειλίζουν το ποτήρι.

Η μείωση των εργαζομένων και η ύπαρξη ενός μόνο ασθενοφόρου, ιδιαίτερα τώρα που εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κατακλύζουν το νησί καθιστούν εγκληματική την αδιαφορία των υπευθύνων.

Είναι πολύς ο χρόνος μετά το Παγκωακό συλλαλητήριο για την υγεία στην Κω, ώστε να ανεχόμαστε την κοροϊδία με τις υποσχέσεις και μάλιστα διά στόματος του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, ενώ η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Δήμος έχει υποχρέωση να συγκαλέσει το συντονιστικό για την υγεία και να καθορίσει τις άμεσες ενέργειες για διεκδίκηση του στοιχειώδους δικαιώματος μας “Να μην πεθάνουμε αβοήθητοι.”

και μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

 

Ηλίας Καματερός

Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by