Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Κω

Share This Post

Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Κω

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ανανέωσης παρουσιάστηκαν επισήμως στην Κω οι υποψήφιοι το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τα Δωδεκάνησα. Το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, οι 7 υποψήφιοι με μία σύντομη ομιλία, επικοινώνησαν με τους ψηφοφόρους του νησιού αναδεικνύοντας θέματα αλλά και ζητήματα που είναι στην ατζέντα του κόμματος.

Η παρουσίαση των υποψηφίων, έγινε απο τα μέλη της Κεντρική Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πόκκια, Βάιο Καλοπήτα και Παναγιώτη Μπουλιέρη ενώ στην αίθουσα παραβρέθηκαν τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και φίλοι.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ που ρίχνονται στη μάχη του σταυρού (αλφαβητικά) είναι οι εξής:

Βολονάκη Κατερίνα (τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Δωδεκανήσου)

Γαβαλά Κατερίνα (Αν. Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ)

Κουνάκης Παναγιώτης (Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου)

Νικητιάδης Γιώργος (τ. Υφυπουργός Τουρισμού)

Οίκουτα Ελευθερία (Συντονίστρια Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου)

Χανιώτης Μιχάλης (τ. Δήμαρχος Καρπάθου)

Χατζηδιάκος Φώτης (τ. Δήμαρχος Ρόδου)

Ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χανιώτης εμφανίστηκε ηλεκτρονικά καθώς βρισκόταν στην Κάρπαθο.

Κατερίνα Βολονάκη: Η υποψήφια έδωσε βάση στα θέματα μετακίνησης των νησιωτών καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Κατερίνα Γαβαλά: Η κα. Γαβαλά μίλησε για το μεταναστευτικό, την υγεία, τις μετακινήσεις και παράλληλα αναφέρθηκε στην κοινωνία σεξισμού και τα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες.

Παναγιώτης Κουνάκης: Ο κ. Κουνάκης ο οποίος είναι ηλικιακά ο νεότερος, είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, μαθηματικός και ελεύθερος επαγγελματίας τόνισε ότι αντιπροσωπεύει την ανανέωση φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ιδέες. Παράλληλα στάθηκε στην επιστροφή των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, την ανάγκη κατάργησης του Φ.Π.Α. στα μικρά νησιά, το ζήτημα της μετακίνησης των νησιωτών και άλλα.

Γιώργος Νικητιάδης: «Η απουσία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τα Δωδεκάνησα ζημίωσε τα νησιά μας».  Αυτό   υπογράμμισε μεταξύ άλλων  ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Κινήματος στο νησί της Κω.

Ελευθερία Οίκουτα: Με δυναμισμό και παλμό η κα. Οίκουτα τόνισε ότι συστρατεύτηκε με την παράταξη στην οποία ανήκει διαχρονικά προκειμένου να δυναμώσει ξανά η φωνή του ΠΑΣΟΚ και μίλησε για την ομογένεια ειδικά της Αμερικής καθώς υπήρξε δασκάλα στη Νέα Υόρκη.

Μιχάλης Χανιώτης: Ο υποψήφιος απεύθυνε χαιρετισμό μέσω διαδικτύου κάνοντας λόγο για ένα ΠΑΣΟΚ διαχρονικό , δημοκρατικό έχοντας ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την πείρα των μεγαλύτερων με την φρεσκάδα των νέων.

Φώτης Χατζηδιάκος: Ο τέως δήμαρχος Ρόδου και αντινομάρχης είναι επίσημα υποψήφιος με τον ΠΑΣΟΚ και τόνισε την ανάγκη της συνεργασίας όλων για το καλό των νησιών. Επεσήμανε ότι σκοπός του είναι να ανακτήσει το κόμμα τις δυνάμεις της στα Δωδεκάνησα προκειμένου να έρθει η Ελλάδα του αύριο και της ελπίδας.

Σάντυ Λαδικού

Πηγή οπτικοακουστικού υλικού:kostv.gr 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by