Η ΕΛΑΣ διαψεύδει την παρέμβαση Περιφερειάρχη- Δημάρχου Ρόδου για την διεξαγωγή της συναυλίας Ρέμου

 

Η ΕΛΑΣ διαψεύδει την παρέμβαση Περιφερειάρχη- Δημάρχου Ρόδου για την διεξαγωγή της συναυλίας Ρέμου

Αργά το βράδυ της Κυριακής, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που διαψεύδει την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για την διεξαγωγή της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο. 

Για το ιστορικό, η συναυλία ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς φέρεται να συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για παραβάσεις που αφορούσαν την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην θάλασσα χωρίς να έχει χορηγηθεί σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές. 

Για την ακύρωση της συναυλίας, πήρε θέση και ο ίδιος ο τραγουδιστής αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι αναβάλλεται η μοναδική του συναυλία για το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα είχαν ταξιδέψει από ολόκληρη την Ελλάδα στην Ρόδο φαν για να την παρακολουθήσουν. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με τα οποία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος Ρόδου παρενέβησαν στο έργο της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τη διεξαγωγή συναυλίας γνωστού καλλιτέχνη στη Ρόδο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr