Η εκπαίδευση αλλάζει με καινοτόμα προγράμματα και σύγχρονες τεχνικές. Ο υπεύθυνος του εκπαιδευτηρίου In Studies Αλέξανδρος Καΐσερλης βρέθηκε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και μίλησε για τις νέες δυνατότητες εκμάθησης που δίνει το φροντιστήριο In Studies.
In Studies σε ένα σύγχρονο περιβάλλον για μαθητές με όνειρα!
Με την χρήση όλων των σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης αλλά και της τεχνολογίας, με tablet, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες και ηλεκτρονικά μαθήματα, σε αυστηρώς ολιγομελή τμήματα.
Τμήματα για παιδιά δημοτικού, τμήματα μελέτης και προετοιμασίας επόμενης ημέρας για γυμνάσιο. μαθήματα Ειδικής Αγωγής για όλες τις τάξεις.
Προετοιμασία με βάση το νέο σύστημα πανελληνίων, Για Λύκειο και ΕΠΑΛ.
Μαθήματα προγραμματισμού με υπολογιστές για Γ λυκείου με αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, οδηγούν τους σπουδαστές στην επιτυχία!
Τμήματα Ρομποτικής και Mindcraft
Με δεκάδες μικρούς επιστήμονες έχει γεμίσει το εκπαιδευτήριο In Studies καθώς λειτουργούν τμήματα ρομποτικής και Mindcraft. Όπως εξήγησε ο Αλέξανδρος Καΐσερλης ο οποίος είναι καθηγητής πληροφορικής, τα συγκεκριμένα μαθήματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μπορούν να τα παρακολουθήσουν ακόμη και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Φυσικά υπάρχουν δημοτικού και γυμνασίου.
Βοηθούν στον να ανέβει η αυτοπεποίθηση του παιδιού, να δουλέψει σε ομάδα και να ξεδιπλώσει την φαντασία του. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία και αναπτύσσουν τις ικανότητες τους, και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον 21ο αιώνα.
Επίσης για πρώτη φορά στην Κω και σε καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, εκπαιδευτικό Minecraft από το Instudies! Oι μαθητές αναπτύσσουν τις ικανότητες τους και το πνεύμα καινοτομίας τους, στοχεύοντας στην δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και τη συνεργασία.
Προέκταση Βεροιπούλου, πίσω από το 2ο Λύκειο. Τηλ. επικοινωνίας 2242029027.
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: