Η Δύναμη Αλλαγής σχετικά με μεταπτυχιακό τμήμα και νέο νοσοκομείο: ’ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ “

Share This Post

Η Δύναμη Αλλαγής σχετικά με μεταπτυχιακό τμήμα και νέο νοσοκομείο: ’ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ “

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακό-λουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο κ. Νικηταράς που παριστάνει το Δήμαρχο, κατάφερε για άλλη μια φορά να εκτεθεί.

Με ψέματα και μόνιμη χολή απέναντι σε όλους τους προηγούμενους δη-μάρχους της Κω, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που κά-νει εις βάρος του νησιού.

Δεν είναι τυχαίο που στενοί συνεργάτες του λένε δημοσίως και στον ίδιο προσωπικά ότι δεν κάνει για την καρέκλα που κάθεται….

Έτσι αφού η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποκαθήλωσε τις μεγα-λοστομίες και τους ερασιτεχνισμούς του, λέγοντας την αλήθεια και την προβλεπόμενη από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα διαδικασία για τη λειτουρ-γία ακόμα και ενός προγράμματος μεταπτυχιακών, προσπάθησε να πείσει ότι αυτός έκανε το σωστό….

Το μόνο σωστό όμως που έκανε ήταν να εκθέσει για άλλη μια φορά την Κω και ταυτόχρονα βρήκε άλλη μια ευκαιρία να κατηγορήσει τον επικεφαλής

της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 ο οποίος δεν είπε τίποτα παραπάνω από αυτά που με τη συνέντευξη της στο Ράδιο Ekfrasi97 είπε και η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ετοιμάζεται λοιπόν ο κ. Νικηταράς για άλλη μια κωλοτούμπα…

Αποκαλυπτικός όμως και για το νέο Νοσοκομείο της Κω είναι στη συνέντευ-ξη του στην εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ ο Βουλευτής κ. Κόνσολας.

Ναι στο νέο Νοσοκομείο λέμε όλοι.

Όπως όμως και ο κ.Κόνσολας τόνισε απαιτείται μια σειρά βημάτων, όπως τα περιέγραψε και ο κ. Κυρίτσης σε συνεχείς δηλώσεις του και βέβαια προέχει όλων η στελέχωση του Νοσοκομείου μας σήμερα.

Κατανοούμε ότι είναι πολύ δύσκολο, για κάποιον που έχει εθιστεί στο ψέμα και τη λάσπη, να πει την αλήθεια.

Τουλάχιστον όμως, αν δεν σέβεται τον εαυτό του, ας σεβαστεί επιτέλους τις αγωνίες και τον πόνο των Κώων πολιτών.

Αν συνεχίσει έτσι όχι μόνο θα επιβεβαιώσει την άποψη των στενών συ-νεργατών του, αλλά θα επιβεβαιώσει και αυτό που βλέπει πια ο απλός πολίτης της Κω.

Ότι είναι μοιραίος και επικίνδυνος για την Κω.’’

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by