Η Δύναμη Αλλαγής περιόδευσε σε Πλατάνι, Κρητικά και άλλους οικισμούς. ” Ηχηρό μήνυμα και απόφαση για αλλαγή στην Κω- Ενθουσιασμός και Θερμή υποδοχή του Γιώργου Κυρίτση”

Η Δύναμη Αλλαγής περιόδευσε σε Πλατάνι, Κρητικά και άλλους οικισμούς. ” Ηχηρό μήνυμα και απόφαση για αλλαγή στην Κω- Ενθουσιασμός και Θερμή υποδοχή του Γιώργου Κυρίτση”

Με αφορμή τις προεκλογικές περιοδείες της Δύναμης Αλλαγής σε γειτονιές, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Το μήνυμα της αλλαγής έγινε πλέον πλειοψηφικό ρεύμα σε ολόκληρη την Κω.

Στις 8 Οκτωβρίου η Κως στο Φως.

Η απογοήτευση από την εγκατάλειψη της πόλης της Κω από την απερχόμενη δημοτική αρχή, δίνει τη θέση της στην ελπίδα και στην αισιοδοξία.

Η παρακμή φεύγει. Έρχεται η Κως των έργων.

Οι πολίτες στο Πλατάνι, στα Λαϊκά και στα Κρητικά επιφύλαξαν θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή στο Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής.

Ο Γιώργος Κυρίτσης συζήτησε με τους πολίτες που έθεσαν το ζή-τημα της έλλειψης καθαριότητας, ανάπλασης των Κρητικών, φωτισμού και παιδικών χαρών, αλλά και της συγκοινωνίας στο ξεχα-σμένο Πλατάνι και το Ασκληπιείο, καταθέτοντας συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για την βελτίωση της καθαριότητας, όπως:

-Αλλαγή όλου του μοντέλου λειτουργίας της υπηρεσίας

καθαριότητας και του τρόπου υπολογισμού των τελών καθαριότητας με βάση την αρχή “Πληρώνω όσο Λερώνω – Κερδίζω όσο Ανακυκλώνω.

-Έμφαση στη μικροκαθαριότητα στις γειτονιές και στην οδοσάρωση, με συγκεκριμένο προσωπικό σε κάθε γωνιά της Πόλης αλλά και στις κοινότητες.

– Η Κως θα γίνει νησί-πρότυπο για την ανακύκλωση με πράσινα σημεία.

-Η συνολική ανάπλαση και ο φωτισμός στα Κρητικά είναι προτεραιότητα για τη νέα δημοτική περίοδο.

-Η ανακατασκευή και σωστή λειτουργία των παιδικών χαρών σε Πλατάνι και Πασσανικολάκη θα ξεκινήσουν άμεσα.

-Η δημοτική συγκοινωνία δεν μπορεί να ξεχνά το Πλατάνι και το Ασκληπιείο. Τα δρομολόγια θα πυκνώσουν και τα ωράρια τους θα είναι σε τακτική βάση μέχρι αργά το βράδυ.

Η Σύγχρονη Κως, που αφορά όλους τους δημότες και όλες τις γειτονιές έρχεται.

Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής έχουν πρόγραμμα, σχέδιο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr