Η Δύναμη Αλλαγής καταγγέλλει ότι ιδιώτης εργολάβος χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις παραγωγής ασφαλτομείγματος του δήμου για την Εθνικής Αντιστάσεως

‘’ Ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς, είναι σε ευθεία και άμεση συνεργασία με τον «κακό και ασυνεπή» εργολάβο.”

Μετά από οκτώ μήνες στασιμότητα και ανταλλαγή επιστολών και δελτίων, μεταξύ δημάρχου και αναδόχου εταιρείας,   ξεκίνησε το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο ιδιώτης εργολάβος αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις παραγωγής ασφαλτομείγματος του δήμου (!!!!), προκειμένου να χρησιμοποιήσει το υλικό στην εργολαβία της Εθνικής Αντιστάσεως.

Πέρα από το γεγονός πως αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς, είναι σε ευθεία και άμεση συνεργασία με τον «κακό και ασυνεπή» εργολάβο, προκύπτουν και μία σειρά από θέματα όπως ενδεικτικά:

  1. Ποιος έδωσε την εντολή για την παράνομη αυτή συνεργασία;
  2. Πως διαχειρίζεται το δημοτικό χρήμα η δημοτική αρχή και με ποια νομοθεσία ο δήμος γίνεται ουσιαστικά έμπορος ασφαλτικών υλικών;
  3. Πως θα αρνηθεί ανάλογη «συνεργασία» σε επόμενο έργο ή ανάδοχο;

Η Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ήδη ενημέρωσε με επιστολή την οικονομική υπηρεσία, καθιστώντας την υπεύθυνη για την νομιμότητα πληρωμών των εργασιών αυτών, αλλά και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη συγκεκριμένη οικονομική συνεργασία.

Ενημερώνουμε τον Αρχάγγελο της διαφάνειας και της κάθαρσης, αν δεν το έχει καταλάβει, ότι οι ημέρες που περνούμε είναι δύσκολες για το νησί μας και τη χώρα, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευκαιρία παράνομων εργασιών.

Οι ευθύνες θα αναζητηθούν από όλους τους εμπλεκόμενους από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2019 radioproto.gr is made with by