Η Δύναμη Αλλαγής δηλώνει ότι ελεγκτικές αρχές έλεγξαν τον Γ. Κυρίτση: “Γαργάρα κάνει τις αποκαλύψεις θα θα συνεχιστούν ο κ. Νικηταράς που φεύγει … οσονούπω”

Share This Post

Η Δύναμη Αλλαγής δηλώνει ότι ελεγκτικές αρχές έλεγξαν τον Γ. Κυρίτση: “Γαργάρα κάνει τις αποκαλύψεις θα θα συνεχιστούν ο κ. Νικηταράς που φεύγει … οσονούπω”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“ Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον γνωστό, εδώ και χρόνια , για το ύφος και το ήθος του κ. Νικηταρά.

Στα επόμενα, που θα ακολουθήσουν, τι θα βγει να πει άραγε;

Ο Αρχάγγελος της ηθικής που κατακεραύνωνε για τον μισθό του Δ.Λ.Τ. που νομίμως εισέπραττε ο Γ.Κυρίτσης, παίρνει από μια ανύπαρκτη επί της ουσίας εταιρεία το χιλιάρικο νομίζοντας ότι δεν θα το έβλεπε κανείς αφού η εταιρεία αυτή δεν έχει φέρει κανένα απολογισμό στο Δ.Σ.

Ποιος αγωνίστηκε και αγωνίζεται για την Κω το ξέρει ο κάθε πολίτης και το ζει καθημερινά.

Από τη μια μεριά της ζυγαριάς το έργο Κυρίτση και από την άλλη το απόλυτο μηδέν του κ. Νικηταρά.

Του επαναλαμβάνουμε ότι στη Δικαιοσύνη που τον οδηγήσαμε θα απολογηθεί για τις αθλιότητες του.

Για την προσωπική του αγωνία θα του πούμε πως ο Γ.Κυρίτσης, επιτυχημένος επαγγελματίας μηχανικός, δεν έχει κρύψει τίποτα και μπορεί από τη σελίδα του δήμου να δει τις δηλώσεις του για το πόθεν έσχες.

Αν δεν τον βοηθήσουν, οι δηλώσεις του πόθεν έσχες, μπορεί να ρωτήσει τις ελεγκτικές αρχές που «κάποια καλά παιδιά» έστειλαν για να ελέγξουν τον Γ.Κυρίτση την περίοδο που ο κ. Νικηταράς εκτελεί χρέη δημάρχου…. 

Δεν θα απαντήσουμε ξανά για τις αποκαλύψεις ΔΟΠΑΒΣ και του χιλιάρικου που παίρνει.

Του συνιστούμε, ξανά, ψυχραιμία και υπομονή για τα επόμενα.”

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by