Η δημοτική σύμβουλος Διονυσία Τελλή στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για την ορκωμοσία

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής απεύθυνε η νέα δημοτική σύμβουλος κα. Διονυσία Τελλή μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο 91.5.

Η ίδια ορκίζεται για 2η φορά καθώς υπήρξε στο παρελθόν τοπική σύμβουλος με μεγάλη επιτυχία. Η διακεκριμένη δικηγόρος έδωσε έμφαση στο χώρο της τελετής καθώς στόχος της νέας δημοτικής αρχής Κω είναι η ανάδειξη της Ιπποκρατικής ταυτότητας του νησιού. Όπως είπε, ο Ιπποκράτης είναι μία φυσιογνωμία παγκόσμια που πρέπει να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί με κάθε μέσο.

Σε ότι αφορά την τελετή ορκωμοσίας θα λάβει χώρα στις 19.30 στον προαύλιο χώρο του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέλθουν εγκαίρως καθώς θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει κοινοποιηθεί.

Επί της διαδικασίας πρώτα θα ορκιστεί ο νέος δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσης Νικηταράς. Στη συνέχεια θα ορκιστούν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Θα ακολουθήσει τοποθέτηση των επικεφαλής των παρατάξεων. Η εορταστική βραδιά θα κλείσει με συναυλία και μπουφέ με τοπικά εδέσματα της Κω.

Τέλος, η Διονυσία Τελλή μίλησε για την ατζέντα και τα θέματα που θα τρέξει πρώτα η νέα δημοτική αρχή. Τα ζητήματα της καθημερινότητας είναι πάντα σε πρώτο πλάνο όπως και η δίχρονη εκπαίδευση των νηπίων.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by