Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και ομογενείς γιατροί και επιστήμονες από 25 κράτη στη μάχη με τον COVID-19

Share This Post

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και ομογενείς γιατροί και επιστήμονες από 25 κράτη στη μάχη με τον COVID-19

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Ιατρικών Σωματείων Βορείου Αμερικής, με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης και με διακεκριμένους επιστήμονες Ελληνικής καταγωγής από όλο τον κόσμο, οργανώνουν διεθνή τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή πολλών σημαντικών επιστημόνων ελληνικής καταγωγής με θέμα “How will the Covid-19 pandemic end?” & “New COVID-19 Vaccines”.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου 2020 ώρα Ελλάδος 17.00 μμ. έως 19.00 μμ (at 10 am EST). Θα ξεκινήσει με τις εισηγήσεις και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

Ως κύριοι ομιλητές έχουν προσκληθεί ο καθηγητής κ. Σωτήριος Τσιόδρας από Ελλάδα , η καθηγήτρια κα Αναστασία Κοτανίδου από Ελλάδα, ο καθηγητής κ. Μανώλης Κογεβίνας από Ισπανία, o καθηγητής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης από Αυστρία, o κ. Γεώργιος Γιανκόπουλος της Regeneron από ΗΠΑ, ο κ. Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer και ο καθηγητής του Harvard κ. Στέφανος Κάλες.

Την εκδήλωση θα καλωσορίσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κ. Βλάσης αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ενώ έχει προσκληθεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας. Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν ομογενείς γιατροί και επιστήμονες από 25 κράτη, Ιατρικοί Σύλλογοι Ομογενών Ιατρών από πολλά μέρη του κόσμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωποι Ιατρικών Σχολών, εκπρόσωποι της Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα.

Η πρώτη συνάντηση αυτή θα αποτελέσει και ορόσημο για να ενωθούν όλοι οι Έλληνες Ομογενείς Γιατροί και Επιστήμονες στη μάχη κατά του COVID-19.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. I. Χρυσουλάκης και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος την ευθύνη και την Προεδρεία της Τηλεδιάσκεψης θα έχει ο κ. Δρ. Σ. Μεζίτης, Επ. Καθηγητής, New York Presbyterian Hospital /Cornell Medicine ,Lenox Hill Hospital New York, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Σωματείων Βόρειας Αμερικής.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by