Η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα στο πλευρό των εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό

 

Η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα στο πλευρό των

εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) κ Γιώργο Χότζογλου, τη βουλευτή Β’ Πειραιά και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα και την Τομεάρχη Τουρισμού του ΜέΡΑ25, κα Ειρήνη Μήτσιου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού, μετά και από την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία ουσιαστικά αφήνει εντελώς απροστάτευτους τόσο εκείνους που θα καταφέρουν, τελικά, να απασχοληθούν όσο και εκείνους που θα μείνουν εκτός εργασίας.

Κατέστη σαφές πως οι εργαζόμενοι στον τουρισμό εξακολουθούν να εμπαίζονται από την Κυβέρνηση με μέτρα «στήριξης και προστασίας» που ουσιαστικά οδηγούν σε μειώσεις μισθών, κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και σε χιλιάδες απολύσεις, ενώ ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι επαναπροσλήψεις των εποχικά εργαζομένων, παρά τις εξαγγελίες.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα το ΜέΡΑ25 θα προχωρήσει σε πρόταση νόμου αναφορικά με τους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού προκειμένου να μπορούν να επιβιώσουν της οικονομικής ύφεσης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr