Η Αρετή Κασάπη energy coach στο Πρώτο 91.5 για την ενέργεια του Δεκεμβρίου

Share This Post

 

Η Αρετή Κασάπη energy coach στο Πρώτο 91.5 για την ενέργεια του Δεκεμβρίου

Οι ποιότητες των ενεργειών του Δεκέμβρη φαίνεται ότι θα μας επηρεάσουν στην αλλαγή του χρόνου με την αγάπη να είναι η βάση του σύμπαντος και των όσων εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα μοιράστηκε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο 91.5 Αρετή Κασάπη, 5D Ambassador της Νέας Ενέργειας & Energy Coach.

Η κα. Κασάπη κάνει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση για το τώρα και το πως δημιουργεί ο καθένας το μέλλον του. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ακόμη και για τις σκέψεις μας που ενδεχομένως δημιουργούν την ίδια καθημερινότητα.

Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει αν αρχίζουμε και νιώθουμε με την καρδιά μας παρά με τις έντονες σκέψεις. Ο Δεκέμβρης είναι ένας ιδιαίτερος μήνας όπου δεχόμαστε μηνύματα και σημάδια και να διαλέξουμε ποιότητες ενεργειών και να κάνουμε ένα εσωτερικό και πραγματικό ξεκαθάρισμα.

Παράλληλα μιλά για την αναβάθμιση και συγχρονισμού της ψυχής και του σώματος μέσω της αγάπης.

Energy coach ειδικεύεται και στον ενεργειακό καθαρισμό χώρων, ενηλίκων και παιδιών προκειμένου να απομακρυνθούν οι βλαβερές συχνότητες και ενέργειες του παρελθόντος. Όλα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν εξ αποστάσεως.

Η τιμές των Grace Integrity® Clearing είναι παγκοσμίως οι ίδιες.

       Για περισσότερες πληροφορίες:

               www.areti-kasapi.com

          Αρετή Κασάπη

              5D Ambassador της Νέας Ενέργειας & Energy Coach

 

Ολόκληρη η συνέντευξη παρακάτω: 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by