Η απάντηση του Δήμου Κω στην Δύναμη Αλλαγής για την Ομάδα Διοίκησης Έργου

Η απάντηση του Δήμου Κω στην Δύναμη Αλλαγής για την Ομάδα Διοίκησης Έργου

Ο κ. Κυρίτσης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή δεν εμπιστευόταν ούτε τους συμβούλους του και λειτουργούσε ως ενός ανδρός αρχή νομίζει ότι όλοι είναι το ίδιο. Αδυνατεί να συνεργαστεί και αυτό φάνηκε στο πόσο πίσω άφησε το Δήμο και το νησί μας.

Τώρα όμως είναι μια άλλη μέρα. Καλύτερη για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Η δημοτική αρχή συνεργάζεται με όλους, δίχως εξαιρέσεις, με μοναδικό μέλημα το καλό του νησιού μας.

Ήδη, μόλις σαράντα ημέρες έως τώρα, οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα επιτέλους άλλαξαν. Τα στελέχη της δημοτικής αρχής δίνουν καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες, μαζί με τους συνδημότες μας. Με σεμνότητα, ηρεμία και δημοκρατική αντιμετώπιση όλων.

Στόχος μας να αποκατασταθεί επιτέλους η εμπιστοσύνη στη σχέση των δημοτών με το Δήμο. Σε αυτή την κατεύθυνση ενεργοποιούμε όλες τις δυνάμεις. Για αυτό δημιουργήθηκε η Ομάδα Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε.), για τον καλύτερο συντονισμό και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των δυνάμεων που διαθέτει ο Δήμος μας. Με συνδημότες μας που συμμετέχουν αμισθί για τον κοινό σκοπό.

Τέτοιες ομάδες (Ο.Δ.Ε) θα δημιουργήσουμε αρκετές γιατί πιστεύουμε στη δύναμη του πολίτη, του Κώου δημότη που πονά τον τόπο του και αγωνίζεται για αυτόν.

Σε ότι αφορά τους εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς και τις αναφορές της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη σχέση μας με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, ας κατανοήσουν αυτό που οι πολίτες βλέπουν καθημερινά. Ότι εργαζόμαστε όλοι μαζί, δίχως εξαιρέσεις, για το κοινό καλό.

Για πρώτη φορά η δημοτική μηχανή μεταφέρεται και λύνει προβλήματα στις κοινότητες.

Όπως στον ηλεκτροφωτισμό του Μαρμαρίου, που ένα χρόνο ήταν στο απόλυτο σκοτάδι. Μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα συνεργεία του Δήμου, που συγκεντρώθηκαν από όλο το νησί, δώσαμε τη μάχη και η περιοχή φωτίστηκε.

Το ίδιο και στις υπόλοιπες κοινότητες. Όλοι μαζί παλεύουμε να ανατάξουμε την κατάσταση.

Μοναδική παραφωνία, στο ήρεμο και δημιουργικό κλίμα, οι υψηλοί τόνοι τεχνητής έντασης από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τους εκφραστές της. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, όπως έκαναν όλα τα χρόνια.

Δεν ακολουθούμε.

Εργαζόμαστε προσηλωμένοι στην ενότητα της κοινωνίας μας, στην ενεργοποίηση των συνδημοτών μας. Εισπράττουμε την επιδοκιμασία τους. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr