Η ΑΕ Δικαίου στην Γ Εθνική . Συγχαρητήρια επιστολή από την αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου

 

Η ΑΕ Δικαίου στην Γ Εθνική . Συγχαρητήρια επιστολή από την αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σ.Βλάχου στην ΑΕΔΙΚΑΙΟΥ καθώς στέφεται πρωταθλήτρια στην κατηγορία ανδρών και ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική.

ΠΡΟΣ : κ.Αγγελική Προύζου πρόεδρο ΑΕΔΙΚΑΙΟΥ

Αγαπητή πρόεδρε,

με ιδιαίτερη τιμή και χαρά με την παρούσα επιστολή σας μεταφέρουμε τα θερμά συγχαρητήρια του δημάρχου Θ. Νικηταρά και ολόκληρης της δημοτικής αρχής για την επιτυχία σας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα φέρνει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ΄ Εθνική και μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια αποδεικνύοντας ότι είναι μια ομάδα που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της αγωνιστικά και έκανε κατάθεση ψυχής σε μια δύσκολη εποχή για όλους και ειδικά για τους αθλητές.

Αξίζει κάθε έπαινος σε όλους σας, σε όλη τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές για την αθλητική αρτιότητα και τη ψυχική σας δύναμη.

Ως Δήμος και ως ΔΟΠΒΑΣ συνεργαζόμαστε στενά με εσάς από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας και με τον ίδιο ζήλο και τη ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε και στο μέλλον για την αναβάθμιση των υπαρχόντων και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στη δημοτική ενότητα ΔΙΚΑΙΟΥ προκειμένου να ενθαρρύνουμε τη νεολαία να στραφεί στον αθλητισμό και να στηρίξουμε την ομάδα στα νέα της βήματα καθώς και τις ακαδημίες που αποτελούν φυτώριο νέων ταλέντων.

Καλή πορεία με υγεία και επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ

Σέβη Βλάχου

αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr