Η Έλλη Κοκκίνου τα… “έσπασε “ με την Νατάσα Θεοδωρίδου! – Οι ατάκες «φωτιά» και το τραγούδι που ζηλεύει η Νατάσα( βίντεο)

Η Έλλη Κοκκίνου τα… “έσπασε “ με την Νατάσα Θεοδωρίδου! – Οι ατάκες «φωτιά» και το τραγούδι που ζηλεύει η Νατάσα( βίντεο)

 
NIKA9226

**Η Έλλη Κοκκίνου τα… “έσπασε “ με την Νατάσα Θεοδωρίδου!

– Οι ατάκες «φωτιά» και το τραγούδι που ζηλεύει η Νατάσα

Στην πολύ μεγάλη λίστα των καλλιτεχνών που έχουν επιλέξει φέτος την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια ΝατάσαΘεοδωρίδου για τη διασκέδασή τους προστέθηκε και η Έλλη Κοκκίνου!Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Πειραιώς, που για ακόμα μια φορά, ήταν sold out και… τα έσπασε με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Φυσικά, η οικοδέσποινα της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή, με την Έλλη Κοκκίνου να δέχεταιλέγοντας ότι ήρθε «στην μεγάλη της καψούρα» τη Νατάσα Θεοδωρίδου!Στη συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος τον οποίο δεν ακούσαμε ποτέ και τη Νατάσα Θεοδωρίδου να ψιθυρίζει κάτι στο αφτί της Έλλης Κοκκίνου και να εξηγεί πως… «δεν μπορώ να τα πω».Αμέσως μετά οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες έδωσαν ένα 10λεπτο show *με τραγούδια και πειράγματα* για… τα μάτια όσων είχαν την τύχη να βρεθούν στην κατάμεστη Ακτή Πειραιώς.

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου έχει ζηλέψει και θα ήθελε να έχει τραγουδήσει εκείνη!

Τα πάρτι στην Ακτή Πειραιώς συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δίπλα της τον Γιώργο Κακοσαίο και μαζι τους τους Alcatrash να μας περιμένουν… νωρίς, στις 22:30, και να μας υπόσχονται αξέχαστες βραδιές, με πολλές εκπλήξεις και λαμπερούςκαλεσμένους!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr