Η Άννα Σαρηγιάννη για το περιστατικό κορονοϊού στην οικογένειά της : Δεχόμαστε ένα άδικο, απάνθρωπο και παράλογο bullying

Η Άννα Σαρηγιάννη για το περιστατικό κορονοϊού στην οικογένειά της : Δεχόμαστε ένα άδικο, απάνθρωπο και παράλογο bullying

*Το ρεπορτάζ είναι του Στέργου Χατζηστέργου

Η Άννα Σαρηγιαννη είναι ένας υπέροχος  άνθρωπος που αγαπάει την οικογένειά της και  όλους τους ανθρώπους χωρίς να ξεχωρίζει κανέναν.
Εξαίρετη δημοσιογράφος που διαπρέπει στις ΗΠΑ, ανταποκρίτρια μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών μας ενημέρωνε καθημερινά για θέματα που αφορούν την ελληνική ομογένεια καθώς επίσης και για θέματα υγείας που αφορούν την παγκόσμια δύναμη της Αμερικής ,ειδικότερα την πορεία του Covid 19 και τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η Άννα Σαρηγιαννη πάνω από όλα προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα μας αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα με τις ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με επιτυχία την απειλή του κορωνοιου για την Δημόσια Υγεία.
Η Άννα και η οικογένειά της έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες μέσα σε ένα κυκεώνα απίστευτων κατηγοριών και απειλών κατά της ζωής του αδελφού της Μιχάλη Αγγέλου Σαρηγιαννη. Ο αδερφός της όπως γράφει και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει κολλήσει κορονοϊό. 
Η Άννα Σαρηγιαννη δέχθηκε την πρόταση μου να μιλήσει για όλα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που τις έθεσα.
Η Άννα Σαρηγιαννη έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήρθε από τις ΗΠΑ   στις 15 Ιουνίου 2020 εξετάστηκε για το εάν είναι φορέας του Covid 19 και όλες οι εξετάσεις της ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.
Έμεινε οικειοθελώς σε καραντίνα για να προστατεύσει τα ευπαθή μέλη της οικογένειας της και όλους τους συγγενείς και φίλους της.

Ό αδελφός της Μιχαήλ Άγγελος Σαρηγιαννης έφυγε από την Κω στις 19 Ιουλίου 2020 ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ όπως ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑ που επιλέχθηκαν κατόπιν εξετάσεων για συνοριοφυλακες.
Στην πανέμορφη πόλη της Κομοτηνής εισήχθησαν στη σχολή της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η βασική τους εκπαίδευση.
Κατόπιν ενημέρωσης από την οικογένειά. Σύμφωνα με την πολιτική  προστασία και την ιχνηλατήση που πραγματοποιήθηκε μολύνθηκε στην Κομοτηνή. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr