Ηρακλής, Δίκαιος, Αίολος: Απογοήτευση για τη ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω μη προσέλευση της μειοψηφίας – Θα συζητούνταν η τοποθέτηση θόλων στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ 

Ηρακλής, Δίκαιος, Αίολος: Απογοήτευση για τη ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω μη προσέλευση της μειοψηφίας – Θα συζητούνταν η τοποθέτηση θόλων στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ 

Με επιστολή του οι ομάδες μπάσκετ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 , Αίολος Κεφάλου και Δίκαιος, εκφράζουν την απογοήτευση των μελών των ομάδων για το γεγονός ότι ματαιώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω εξαιτίας της μη προσέλευσης των τριών παρατάξεων της μειοψηφίας. Αποτέλεσμα είχε να μην συζητηθεί κανένα θέμα μεταξύ αυτών η τοποθέτηση θόλων στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ. 

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Με αφορμή την αναβολή της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ., την Τρίτη 21/3/2023, όπου μεταξύ άλλων, θα συζητούνταν ως 2ο θέμα η τοποθέτηση “θόλων” στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Πυλίου, Καρδαμαίνης και Κεφάλου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για τη μη προσέλευση της μειοψηφίας, που κατέστησε αδύνατη τη συζήτηση – μεταξύ άλλων – του σημαντικού αυτού θέματος για την μπασκετική κοινότητα της Κω.

Η απουσία των παρατάξεων Κυρίτση, Ρούφα και Μακρή (που οδήγησε δυστυχώς στην ματαίωση της συνεδρίασης) μας λυπεί ιδιαίτερα, καθώς ήμασταν σίγουροι πως είναι συμπαραστάτες μας στην αγώνα για να “κλείσουν” – μετά από τόσα χρόνια άγονων προσπαθειών – με ειδικές κατασκευές, που θα επιτρέπουν στα μικρά παιδιά ν’ αθλούνται κάτω από συνθήκες που τους αξίζουν.
Σ’ αυτό το σημαντικό θέμα για τη νεολαία της Κω τους θέλαμε δίπλα μας, κάνοντας προτάσεις βελτίωσης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής.
Αυτό που ζητάμε, τόσο από την Πρόεδρο του Δ.Σ. όσο κι από τις παρατάξεις είναι να εισαχθεί και να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. 
Πιστεύουμε στη θετική έκβαση του “κλεισίματος” των ανοικτών γηπέδων και ζητάμε τη συμφωνία όλων προς αυτή την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση,
Τα Δ.Σ.
ΑΕ Δικαίου 
ΑΣ Ηρακλής 2000
ΑΣ Αίολος Κεφάλου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr