ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΙΚ ΚΩ-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Share This Post

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΙΚ ΚΩ-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η ομάδα των Ιπποκρατιστών του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΒΣ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιπποκρατικού Μέλαθρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στις 10:30.

Το πρόγραμμα των εργασιών της ημερίδας, στο οποίο προεδρεύει η κυρία Ρωμανού Σαλώμη, διαμορφώνεται ως εξής:

Στις 10:30 θα γίνει η υποδοχή των συνέδρων και στις 11:00 θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί και η προβολή Ντοκιμαντέρ. Εν συνεχεία ομιλία με τον ερευνητή κο Θεοδόση Διακογιάννη με θέμα: «Από την Αρχαία Θρησκεία στον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη». Στις 12:00 η ψυχολόγος κυρία Μαρία Φρατζή θα αναφερθεί στην Ηθική της θεραπευτικής σχέσης των Ιπποκράτη και Φρόιντ. Τέλος, ομιλία με τον εκπαιδευτικό κύριο Νίκο Παπαχαρτοφύλη με θέμα: «Από τη μαγική σκέψη στον Ορθό Λόγο. Ο Ιπποκράτης ως Προμηθέας».

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by