Ημερίδα Διαβούλευσης για την Πρωτογενή Παραγωγή και τις Ανάγκες Κατάρτισης / Επιμόρφωσης στη Νίσυρο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Share This Post

Νέες Πρωτοβουλίες του Δήμου Νισύρου για την Ανάπτυξη της Νισύρου 

Ημερίδα Διαβούλευσης για την Πρωτογενή Παραγωγή και τις Ανάγκες Κατάρτισης / Επιμόρφωσης στη Νίσυρο 

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ώρα 12.00  στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο

Στα πλαίσια της προώθησης των συμπερασμάτων του «στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδίου για την εφαρμογή προγράμματος ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στη Νίσυρο» που εκπονήθηκε κατά την διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που οργανώθηκε πέρσι από τον Δήμο Νισύρου και την ΜΟΔ, ο Δήμος Νισύρου, σε συνεργασία με την ΜΟΔ  αναλαμβάνει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα από χθές και μέχρι την Πέμπτη 10/10 θα βρίσκονται στο νησί κλιμάκιο αποτελούμενο από  στελέχη της ΜΟΔ, του Υπουργείου Γεωργίας, του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ν Αιγαίου και συνεργάτες τους, προκειμένου να συζητήσουν επι τόπου με τους κατοίκους της Νισύρου πάνω σε δύο σημαντικά ζητήματα.

–          Ποιες είναι οι δυνατότητες ανάπτυξης της πρωτογενούς αγροτικής και κτηνοτροφικής  παραγωγής στην Νίσυρο.  Για ποιους τομείς υπάρχει ενδιαφέρον από τους παραγωγούς και ποια προβλήματα πρέπει να ντιμετωπιστούν.

–          Ποιες είναι οι ανάγκες τον τομέα της κατάρτισης / επιμόρφωσης των επαγγελματιών, της νεολαίας και των κατοίκων της Νισύρου. Πως μπορούν οι νέες τεχνολογίες να συμβάλλουν στην βελτίωση της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής στο νησί.

 Πάνω στα ζητήματα αυτά  θα υπάρξει διαβούλευση με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού, η οποία θα καταλήξει σε μια ημερίδα για την συζήτηση των συμπερασμάτων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω Την 27-01-2023 συνελήφθησαν στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω: α) 36χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας

Ενημέρωση

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα

©2020 radioproto.gr is made with by