Ημερίδα για τη Γονιμότητα και το Δημογραφικό στην Κω

Ημερίδα για τη Γονιμότητα και το Δημογραφικό στην Κω

Στο πλαίσιο της Ιπποκρατικής Εβδομάδας, που φέτος πραγματοποιείται σε Αθήνα, Λάρισα και Κω, διοργανώνεται στην Κω η Ημερίδα με θέμα “Δημογραφικό – Υπογεννητικότητα και Υπογονιμότητα”. 

Η εκδήλωση αποτελεί μια ακόμη σημαντική δράση της διεθνούς πρωτοβουλίας του Παγκόσμιου Ιπποκρατείου Ινστιτούτου Ιατρών (Global Doctors Hippocratic Institute – GDHI), η οποία εξαγγέλθηκε για πρώτη φορά από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου, Δρ. Γιώργο Πατούλη, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, κατά το 1ο Συνέδριο Ελλήνων Αποδήμων Ιατρών, τον Οκτώβριο του 2022. 

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοηθικής, σε συνεργασία με: 

την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, τους Ιατρικούς Συλλόγους Κω, Καλύμνου και Ρόδου, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών – GDHI, το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας – ELITOUR, και τον Δήμο της Κω. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στοχεύει στην ανάδειξη των κρίσιμων προκλήσεων που αφορούν το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα, καθώς και στη συζήτηση σύγχρονων επιστημονικών και κοινωνικών προσεγγίσεων για την ενίσχυση της γονιμότητας και της αναπαραγωγικής υγείας. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κοινωνική στήριξη σε 788 συμπολίτες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έμπρακτης φροντίδας και βαθιάς αλληλεγγύης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ολοκλήρωσε ακόμη μία σημαντική δράση στήριξης συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πραγματικές και

Ενημέρωση

Η Μελίνα Ασλανίδου για διακοπές στην Κω

Η Μελίνα Ασλανίδου για διακοπές στην Κω Τις ομορφιές της Κω είχε την ευκαιρία να απολαύσει στις διακοπές της η γνωστή καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου. Με

©2020 radioproto.gr