ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: “Οφείλουμε να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά”

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: “Οφείλουμε να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά”

Οι δύο περίοδοι της Αντιδημαρχίας του στον Τουρισμό, όχι μόνο έδωσαν ώ-θηση στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη αλλά πάνω απ’ όλα χαρακτηρί-στηκαν από την στροφή της Κω στην εξωστρέφεια και τον επανακαθορισμό της στον Παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με μια μεστή δήλωση δηλώνει παρών στον αγώνα να ξαναβγεί Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.

 

«Την τελευταία Δημοτική Περίοδο 2019-2023 ακούσαμε πολλά «θα», πολλά «Οσονούπω» και πολλά «Ολοκληρώνονται» χωρίς, όμως, στην πράξη να δούμε τίποτε να γίνεται και ελάχιστα από αυτά που άρχισαν να ολοκληρώνο-νται. Η περίοδος της Πανδημίας μπορεί να δικαιολογεί καθυστερήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτού το είδους την αδράνεια. Το απο-τύπωμα και αποτέλεσμα της περιόδου που πέρασε όχι μόνο δεν ικανοποί-ησε, αλλά μας απογοήτευσε όλους.

 

Οφείλουμε στο νησί μας, να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά. Το νησί μας χρειάζεται μια ηγεσία με πυγμή, αποφασιστικότητα και δύναμη, ώστε να δί-νει μάχες εκεί που χρειάζεται για την πρόοδο όλων μας.

 

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ακόμη μια φορά το παρόν δίπλα στον Γιώργο Κυ-ρίτση και την #ΔύναμηΑλλαγής, γιατί η #ΔύναμηΑλλαγής έχει αποδείξει ότι

και θέλει και μπορεί να ολοκληρώνει έργα ανάπτυξης για το νησί μας και ο Γιώργος ξέρει να δίνει μάχες και να αντιστέκεται σθεναρά σε όσους θέλουν την Κω μίζερη και περιθωριακή αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

 

Σε αυτήν την μάχη σας χρειαζόμαστε συμπαραστάτες, ζητώντας την στήριξή σας για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία της Κω, της δικής μας Κω.»

 

ΗΛΙΑ ΣΙΦΑΚΗ: ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr