Ηλίας Σιφάκης: Δεν αξίζει στην Κω ο ρόλος του φτωχού συγγενή στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Ηλίας Σιφάκης: Δεν αξίζει στην Κω ο ρόλος του φτωχού συγγενή στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Οεπικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Ηλίας Σιφάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Για μία ακόμα φορά ο Δήμος Κω θα εμφανιστεί ως φτωχός συγγενής σε μία ακόμα μεγάλη τουριστική έκθεση, όπως η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου.

Χωρίς δικό του περίπτερο, φιλοξενούμενος της Περιφέρειας, στριμωγμένος και περιθωριοποιημένος σε μια χώρα, όπως η Γερμανία, που αποτελεί προνομιακή τουριστική αγορά για την Κω.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι ότι η υποβάθμιση έως εξαφάνιση της Κω σε μια μεγάλη τουριστική έκθεση, έχει επιπτώσεις και παράγει αρνητικά αποτελέσματα.

Η παράταξη μας θέλει να συνεισφέρει με θετικό λόγο και προτάσεις και με μια διαφορετική προσέγγιση σε ότι έχει σχέση με την τουριστική προβολή της Κω.

Δηλώνουμε έτοιμοι να συμμετέχουμε με τις προτάσεις μας σε μια ανοιχτή συζήτηση τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με τους φορείς του τουρισμού στο νησί μας.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι : 

1ον) Χρειάζεται αλλαγή του μοντέλου τουριστικής προβολής, να επενδύσουμε στην ψηφιακή προβολή.

2ον) Χρειάζεται προετοιμασία, η παρουσία της Κω σε μια μεγάλη τουριστική έκθεση δεν είναι υπόθεση της τελευταίας στιγμής.

3ον) Η Κως πρέπει να έχει τη δική της στρατηγική επικοινωνίας και προβολής. Δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα, φιλοξενούμενη και φτωχός συγγενής.’’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr