Ηλίας Καματερός: Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα πέντε νησιά Άλλη μία “κυβίστηση” της κυβέρνησης

Share This Post

Ηλίας Καματερός: Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα πέντε νησιά Άλλη μία “κυβίστηση” της κυβέρνησης

Και τι δεν είχαμε ακούσει από τους σημερινούς κυβερνώντες, όταν με πολύ αγώνα διατηρήσαμε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, έστω στα πέντε νησιά του μεταναστευτικού, διατηρώντας έτσι, έστω και περιορισμένα το μέτρο αυτό, ώστε με την ανάπτυξη συγκεκριμένης νησιωτικής πολιτικής να εφαρμοστεί αυτούσιο και με εξορθολογισμό σε όλα τα νησιά.

Απαράδεκτο μας έλεγαν, μας κατήγγειλαν ότι καταδικάζουμε τα νησιά αυτά.

Γιατί; Επειδή έστω και με το πρόσχημα του μεταναστευτικού καταφέραμε να νομοθετήσουμε τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, όσο θα υπάρχει το πρόβλημα.

Ανέξοδα λοιπόν ο σημερινός υπουργός εξαγγέλλει τη διατήρηση του μέτρου και από 1/1/2020, κάτι που προβλέπεται από τον Νόμο 4592/2019 που εμείς ψηφίσαμε, χωρίς να αισθάνεται καμία ανάγκη να εξηγήσει την αλλαγή θέσης τους.

Απλά!!! Άλλη μία κυβίστηση!!!

Ηλίας Καματερός

Αρχιτέκτονας

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by