Ε. Παπαδημητρίου για τις χρόνιες εξαγγελίες νέου νοσοκομείου: « Φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε.  Οι πολίτες απαιτούν την στελέχωση των δημόσιων δομών και αξιοποίηση ΚΥ Αντιμάχειας»  

 

Ε. Παπαδημητρίου για τις χρόνιες εξαγγελίες νέου νοσοκομείου: « Φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε.  Οι πολίτες απαιτούν την στελέχωση των δημόσιων δομών και αξιοποίηση ΚΥ Αντιμάχειας»  

Η Ειρήνη Παπαδημητρίου ως ενεργή πολίτης του νησιού μας, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο προκειμένου να εκφράσει την αγωνία της για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Κω. Η κρίση της πανδημίας που ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενισχυθούν με γρήγορες διαδικασίες οι δημόσιες δομές υγείας της Κω , όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αντιθέτως αποχωρεί προσωπικό. Σε ότι αφορά το νέο νοσοκομείο, η κα. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι θα πρέπει πρώτα να στελεχωθεί το υπάρχον, να λειτουργήσει το Κ.Υ. Αντιμάχειας και παράλληλα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για νέο κτίριο. 

« Από το 1985 μικρό παιδί ήμουν , ακούμε για νέο νοσοκομείο. Καλώς να γίνει. Αλλά ο απλός πολίτης έχει χάσει την πίστη του για αυτό το θέμα. Έχει αλλάξει τρεις φορές τοποθεσία. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος φταίει. Το αποτέλεσμα μετρά.» 

Η κα. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι θα πρέπει το υπάρχων νοσοκομείο άμεσα να ενισχυθεί να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν καθώς συνεχίζεται η υποβάθμισή του. « Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν από το προσωπικό του νοσοκομείου. Έχουμε ένα νοσοκομείο υποβαθμισμένο από κάθε άποψη. Ότι εξοπλισμός έχει παρθεί είναι από δωρεές συλλόγων , φορέων και πολιτών. Φταίμε γιατί δεν έχουμε απαιτήσει ως κωακή κοινωνία κάτι καλύτερο.» 

Η κα. Παπαδημητρίου αναγνώρισε τις προσπάθειες που γίνονται από αιρετούς για νέο νοσοκομείο όμως ως πολίτης, επεσήμανε ότι η κοινωνία ζητά άμεσες λύσεις στελέχωσης του νοσοκομείου.  

« Το Κ.Υ. Αντιμάχειας σαπίζει. Ένα νέο κτίριο με άρτιο καινούργιο εξοπλισμό σαπίζει. Μπορούσε με την πανδημία του κορονοϊού να αξιοποιηθεί προς όφελος της δημόσιας υγείας. Δεν γίνεται να φοβόμαστε μην τυχόν και αρρωστήσουμε γιατί δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε περίθαλψη.» 

Τέλος απεύθυνε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για συνεργασία και ανεύρεση πραγματικών και άμεσων λύσεων.  « Οι διοικούντες να βάλουν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και όλοι μαζί να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά.» 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή στην Κω

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή στην Κω Κατασχέθηκαν -30- γραμμάρια κοκαΐνης, -35- γραμμ. MDMA, -38- κάλυκες κ.α.     Συνελήφθη χθες

Πολιτική

Χρύσα Καραγιάννη: Η σιωπή του περιφερειάρχη, απόδειξη υπαιτιότητας!

Χρύσα Καραγιάννη: Η σιωπή του περιφερειάρχη, απόδειξη υπαιτιότητας! Δύο ερωτήματα κάναμε στον περιφερειάρχη μετά τον εκτενή αυτοθαυμασμό του για τη διαχείριση των πλημμυρών από την

©2020 radioproto.gr