Με την ευγενική υποστήριξη του Ράδιο Πρώτο 91.5.

Τι δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ομίλου κα. Ελένη Μπάση το πρωί της Τετάρτης 28/08/2019 στην Σάντυ Λαδικού 

Εκδήλωση αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οργανώνει ο όμιλος Koullias Group, στις 30 Αυγούστου με την υποστήριξη, φίλων, συνεργατών, πελατών.

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», οργανώνει ο όμιλος Koullias Group, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, ώρα 20.00-23.00, στον κήπο του ξενοδοχείου ATLANTIS στη Λάμπη, στην Κω, με θέμα: «για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού».

Φίλοι, συνεργάτες, πελάτες των ξενοδοχείων, τοπική κοινωνία, αρχές, φορείς, με την παρουσία και συμμετοχή τους, θα ενισχύσουν ηθικά και οικονομικά το σκοπό. Θα δώσουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Προσκεκλημένος ομιλητής για το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Η εκδήλωση είναι ευκαιρία για απόδραση σε χαλαρό περιβάλλον και για συνάντηση με φίλους και συνεργάτες. Αποδεικνύει δε ότι ο κλάδος του τουρισμού, με τη βοήθεια όλων, αναπτύσσει με ευαισθησία, ενέργειες που συμβάλλουν στην ανακούφιση, την πρόληψη, την αντιμετώπιση απειλών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μικρά παιδιά σε τρυφερή ηλικία.

*Για την συμμετοχή παρακαλώ πολύ ενημερώστε .

Ελένη Μπάση, γενική διευθύντρια Koullias Group. 

2242 44 08 40, 69 43 00 54 58 

Ακούστε τι δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο 91.5 η γενικής διευθύντρια του Ομίλου, κα. Ελένη Μπάση: 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by