Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Σ/γου Ρόδου Κ. Σαρής την ώρα που κολυμπούσε

Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Σ/γου Ρόδου Κ. Σαρής την ώρα που κολυμπούσε

Σοκ και απέραντη θλίψη στη Ρόδο από τον αιφνίδιο θάνατο του τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντίνου Σαρή, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από την θαλάσσια περιοχή του «Ελλη». Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, μετέβη στην παραλία του «Ελλη» όπου κολυμπούσε καθημερινά τις πρωινές ώρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 8 περίπου το πρωί, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Λουόμενοι επιχείρησαν να τον επαναφέρουν με την μέθοδο ΚΑΡ.ΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή, χωρίς όμως επιτυχία. Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Σαρή προκάλεσε σοκ στη Ρόδο και σκόρπισε θλίψη καθώς ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός και δραστήριος. Υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας, καθώς υπηρέτησε για έξι θητείες ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου.

Ο Κωνσταντίνος Σαρής του Ιακώβου, γεννήθηκε στον Αρχάγγελο της Ρόδου το 1944, σε φτωχή οικογένεια, και με υπομονή και επιμονή αναδείχθηκε σε έναν εξαίρετο νομικό που υπηρέτησε με αφοσίωση το επάγγελμά του μέχρι και τον θάνατό του.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του, προκάλεσε σοκ στους κόλπους του Δικηγορικού Συλλόγου του οποίου διετέλεσε πρόεδρος με μαχητικότητα, ακεραιότητα και συνέπεια αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Μάχιμος και δραστήριος μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, με μακρόχρονη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ήταν αγαπητός όχι μόνο στη Ρόδο αλλά σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr