ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Share This Post

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι δεξαμενή από όπου αντλούμε πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Αλήθεια όμως, δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα.

Όσα πετύχαμε, με σχέδιο, με συνεργασία, με κόπο και φροντίδα είναι όλοι οι λόγοι για να στεκόμαστε μπροστά και στις νέες προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

 

Το δικό μου μήνυμα αυτά τα Χριστούγεννα είναι να παραμείνουμε δίπλα σε αυτόν που έχει μεγαλύτερη ανάγκη και σε κάθε έναν, με αγάπη και προσφορά.

Αλλά και να βρούμε ως μέλη μιας κοινωνίας το δρόμο μας πίσω στις παραδοσιακές αρχές και αξίες της δικαιοσύνης, της ακεραιότητας και του ανθρωπισμού.

 

Κάθε νησιώτης στο Νότιο Αιγαίο ας γνωρίζει ότι αυτή η Περιφέρεια έχει ανθρώπινη υπόσταση. Με νοιάξιμο και φροντίδα θα είμαστε στο πλευρό κάθε πολίτη, ώστε κανείς να μην μείνει πίσω. Κανείς να μην νιώσει μόνος. Γιατί, όσο και αν φεύγουμε μπροστά σε έργα και υποδομές, σε ανάπτυξη και πρωτιές, μένουμε πάντα δίπλα στον Άνθρωπο.

 

Εύχομαι σε όλους από καρδιάς υγεία, αισιοδοξία, δύναμη!

Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Και να θυμάστε:

Πάντοτε υπάρχει ένας λόγος για να χαμογελάμε.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by