Το σύνολο των εργαζομένων και η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τους συμπατριώτες μας επιχειρηματίες:

1. Βησσαρίων Μπαλαλή – Μπαλαλής Γραφικές Τέχνες

2. Δημήτρη Κυριακού – KIRIAKU PROFESSIONAL Εξοπλισμός Χώρων

που ανταποκρινόμενοι στο ανοικτό κάλεσμα της διοίκησης για στήριξη του Νοσοκομείου ανέλαβαν την εξαιρετική πρωτοβουλία για δωρεά σε είδος και εργασία.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση του κ. Μπαλαλή έκανε δωρεά όλες τις εκτυπωτικές εργασίες και τα είδη που χρειάστηκαν στα πλαίσια της υλοποίησης του Σχεδίου Εκτάκτων Αναγκών του νοσοκομείου μας. Οι εργασίες περιελάμβαναν την σήμανση των χώρων συγκέντρωσης, την σήμανση των οδεύσεων προς τον αντίστοιχο χώρο συγκέντρωσης, εκτύπωση κατόψεων του νοσοκομείου, δημιουργία καρτελών διαλογής ανάλογα με την βαρύτητα των τραυματιών, κ.α. Ευχαριστούμε τον κύριο Βησσαρίων Μπαλαλή για το ειλικρινές ενδιαφέρον του, τον επαγγελματισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Η επιχείρηση του κ. Κυριακού έκανε δωρεά σημαντικό αριθμό κλιματιστικών μονάδων όποτε χρειάστηκε αντικατάσταση λόγω σοβαρών βλαβών ή όποτε δημιουργήθηκε κάποια νέα ανάγκη. Νέα κλιματιστικά εγκαταστάθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στο Χειρουργείο στο χώρο που λειτουργεί το σύστημα κλιβανισμού, στην παθολογική κλινική, σε εργαστήρια και γραφεία. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Κυριακού για την εξαιρετικά σημαντική δωρεά του αλλά κυρίως γιατί όποτε χρειάστηκε προσέφερε απλόχερα την βοήθειά του στο Νοσοκομείο.

Το γεγονός αυτό, και πολλά άλλα ανάλογα, προσφέρουν ιδιαίτερη χαρά στο σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου και την διοίκηση γιατί καταδεικνύουν τις σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί με την τοπική κοινωνία την οποία προσπαθούμε να υπηρετούμε καθημερινά. Η έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την συνεχή βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της υγείας στο νησί μας.

.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2019 radioproto.gr is made with by